טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי באגוזי מלך כידוע יש שומן,ובתור מישהי שצריכה לעלות אחוזי שומן בגוף אומנם אני לא מתה על אגוזים אבל לפעמים אין ברירה והמטרה מקדשת את האמצעים ולכן רציתי לדעת כמה אגוזי מלך (אלה שקונים בסופר בשקית של חברה כלשהי) יש לאכול על מנת שזה ייחשב כמנת שומן?
וסה"כ אם אפשר לרענן את זיכרוני כמה מנות שומן צריך להכיל התפריט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תפריט רגיל צריך לכלול 30% מסך כל הקלוריות משומן. כמה מנות, תלוי בסך הכל הקלוריות שבתפריט, זה כבר עניין שנקבע לכל אחד ואחד. דווקא אגוזי המלך מכיל שומן בריא, יחד עם טחינה, אבוקדו, שקדים, יהיה שילוב טוב. ככה מבלי לדעת נתונים עליך, מציעה כדי לעלות במשקל לצרוך 7 אגוזים ליום, 2 כפות טחינה, אבוקדו אחד. כמובן שבנוסף צריך תזונה מאוזנת. בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כמובן,התזונה חוץ מהשומנים מאוזנת לחלוטין התפריט מתבסס על משהו כמו 1400 קל' ליום בממוצע אולי 1500 לכן חשוב לי לדעת כמה מנות שומן עליי לצרוך כדי גם לעלות אחוזי שומן בגוף (יש לי ממש נמוך) ובנוסף לעלות במשקל יש לציין שאני עובדת בחד"כ עם משקולות ועושה אימונים עצימים (לפי דעתי) אם יש עוד חוות דעת או המלצה בקשר לתפריט שלי שיכלול שומן אשמח לדעת
בגדול אני מאוד לא אוהבת את כל השומנים שמצויים כמו אגוזים,שקדים,אבוקדו אבוקדו אני אוכלת "בכוח" סתומרת לא מתה על זה אבל אוכלת כי יודעת שזה חשוב לי לגביי השאר אני כמעט ולא נוגעת למעט שמן זית היות ומצבי כזה חשוב לי בכל זאת לשלב עוד דברים למרות שאני לא אוהבת אותם
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד