מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בתהליך... זקוקה להכוונה.שני24/11/2007
שלום,
נחשפתי לפורום בפעם הראשונה... מאוד מעניין ותומך- יישר כוח לעושים במלאכה.
אני בשנות ה- 20 המאוחרות לחיי, גובהי 1.73 ומשקלי כיום 85 קג'.
אני נימצאת בתוכנית הרזייה כחודשיים וכבר ירדתי כ- 6 קג'.
השבוע לראשונה עליתי , חצי קילו... מה עשויה להיות הסיבה ?
שאלה נוספת, מה עליי לעשות על מנת להגביר את תהליך ההרזייה- אני משתדלת לעשות פעילות גופנית 3-4 פעמיים בשבוע (הליכות של כ- 40 דק' ו/או מכשירים ואופניים כ45 דק' עד שעה).
שאלה אחרונה, היעד שלי לעת עתה הינו 75 קילו, היינו- 10 קילו פחות (לפני כ- 5 שנים שקלתי במשקל קרוב לזה: 71 קילו). מה משקל היעד עבורי ? האם ניתן להגיע אליו? תוך כמה זמן ? בהנחה וקיימת התמדה ועיקביות ?
אשמח לתשובה/ות והתייחסות-
בברכת שבוע נעים ותודה מראש !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם תתמידי אין מה לדאוג.
אהרון25/11/2007
שלום,
נחשפתי לפורום בפעם הראשונה... מאוד מעניין ותומך- יישר כוח לעושים במלאכה.
אני בשנות ה- 20 המאוחרות לחיי, גובהי 1.73 ומשקלי כיום 85 קג'.
אני נימצאת בתוכנית הרזייה כחודשיים וכבר ירדתי כ- 6 קג'.
השבוע לראשונה עליתי , חצי קילו... מה עשויה להיות הסיבה ?
שאלה נוספת, מה עליי לעשות על מנת להגביר את תהליך ההרזייה- אני משתדלת לעשות פעילות גופנית 3-4 פעמיים בשבוע (הליכות של כ- 40 דק' ו/או מכשירים ואופניים כ45 דק' עד שעה).
שאלה אחרונה, היעד שלי לעת עתה הינו 75 קילו, היינו- 10 קילו פחות (לפני כ- 5 שנים שקלתי במשקל קרוב לזה: 71 קילו). מה משקל היעד עבורי ? האם ניתן להגיע אליו? תוך כמה זמן ? בהנחה וקיימת התמדה ועיקביות ?
אשמח לתשובה/ות והתייחסות-
בברכת שבוע נעים ותודה מראש !!!
ברוכה הבאה לפורום!
עליה מתונה אחרי חודשיים של ירידה רצופה הינה תופעה שכיחה. זה לא בהכרח שומן. יכולה להיות הצטברות נוזלים, תכולת מערכת העיכול בעת השקילה, עצירות ועוד. אם הדיאטה הוכיחה את עצמה עד עכשיו, כדאי להתמיד. אגב, כמה קלוריות ביום? אם תרצי אוכל לתת לך הוות דעת אם תציגי את התפריט היומי.
הגברת הפעילות האירובית תוסיף באופן משמעותי לקצב ההרזיה שגם עד עכשיו לא רע (מלבד השבוע האחרון). השתדלי כל יום שעה הליכה נמרצת. את צריכה להוסיף גם פעילות בונה שריר לשמירת מסת השרירים שאחרת "נאכלת" יחד עם השומן, דבר שמוריד את קצב חילוף החומרים וגורם להשמנה בתום הדיאטה.
תוכלי להוריד 10 ק"ג נוספים ב3 חודשים עם דיאטה ופ"ג נכונות. הטווח התקין שלך הוא 60-73 ק"ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
ד''ר רוני חרמון25/11/2007היעד שלך 65 ק"ג וניתן לעשות זאות וביתנאי שהדיאטה שלך בריאה ונכונה ואת מתמידה לאורך חודשים ושומרת על התפריטים. את חייבת לשתות 20 כוסות מים ליום זה יזרז מאוד את קצב הירידה ולבסוף הפעילות הגופנית צריכה להיות לא פחת משעה. עדיף שעה פעמיים בשבוע מ- 40 דקות כל יום. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכם... המשך תגובה
שני25/11/2007תודה על התייחסותכם !
* כפי שכתבתי, אני עושה פעילות גופנית בין 3-4 פעמים בשבוע, של כשעה (לרוב, פעמיים הליכה נימרצת של 40 דק' ובפעמיים הנותרות אופניים + מכשירי כושר, בחדר כושר, לבטן, ידיים וגב).
* התפריט שלי ליום הינו:
10 פרוסות לחם קל עם שיכבת ממרח (כלשהו : גבנ"צ 5% ; פסטרמה; חומוס; ריבה דלה וכו)דקה.
3 פעמים בשבוע ביצה ליום (קשה, מקושקשת, חביתה, עין).
3 פעמים בשבוע בשר רזה .
3 פירות ו/או יוגורטים (0%).
0.5 כוס חלב רזה (1% או3%).
2 כפות שמן זית.
ירקות חופשי...
לעיתים אני עושה שינויים שווי ערך.
שתייה של כשני ליטרים, לרוב, כולל מים, משקאות דיאטטים, מרקים דלים (10 קל').
מה דעתכם ?
אשמח לתשובתכם...
מודה מראש !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפריט די מאוזן
אהרון25/11/2007
תודה על התייחסותכם !
* כפי שכתבתי, אני עושה פעילות גופנית בין 3-4 פעמים בשבוע, של כשעה (לרוב, פעמיים הליכה נימרצת של 40 דק' ובפעמיים הנותרות אופניים + מכשירי כושר, בחדר כושר, לבטן, ידיים וגב).
* התפריט שלי ליום הינו:
10 פרוסות לחם קל עם שיכבת ממרח (כלשהו : גבנ"צ 5% ; פסטרמה; חומוס; ריבה דלה וכו)דקה.
3 פעמים בשבוע ביצה ליום (קשה, מקושקשת, חביתה, עין).
3 פעמים בשבוע בשר רזה .
3 פירות ו/או יוגורטים (0%).
0.5 כוס חלב רזה (1% או3%).
2 כפות שמן זית.
ירקות חופשי...
לעיתים אני עושה שינויים שווי ערך.
שתייה של כשני ליטרים, לרוב, כולל מים, משקאות דיאטטים, מרקים דלים (10 קל').
מה דעתכם ?
אשמח לתשובתכם...
מודה מראש !!!
כמה הצעות שיפור:
1. יותר מדי לחם (צריך להיות מקמח מלא). מספיק 4 - 5 פרוסות ביום ובמקומו פחמימות אחרות כגון אורז מלא, תירס, שיבולת שועל וכו".
2. במקום גבנ"צ (אפילו שזה 5%) גבינה\קוטז' 3%
3. הפסטרמה מלאה במלח וכימיקליים, עדיפה פרוסת צלי רזה ביתי (עוף או בקר)
4. החביתה\עין על טפלון בלי שמן
5. חלב רק 1%
6 מספיק 2 כפיות שמן ורבע אבוקדו
7 עדיף לוותר על משקאות דיאטטיים לטובת סודה. המנעי מאבקת מרק והכיני לבד מרק ירקות טבעי.
8. הוסיפי פעמיים בשבוע דג בגריל של התנור או על טפלון בלי שמן או רוטב (רק לימון בשפע)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך !!!
שני25/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)