דל פחמימות. עתיר שומנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דל פחמימות. עתיר שומנים
    הילי
    07/11/2010

הקשבתי לכל הדעות בנושא הכולסטרול ואני מאמצת את זאת שתומכת בכולסטרול גבוה כעדיף על נמוך מכל הסיבות שקשורות בחיוניותו לדברים רבים וחשובים בגופנו. אני רוצה להתחיל ליישם דיאטה דלת פחמימות ועתירת שומנים. אציין כי אינני צריכה לרזות אלא כאורח חיים. אלא שאין לי כיס מרה. האם בכלל אוכל לעשות זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דל פחמימות. עתיר שומנים

הוספת תגובה

• לא מומלץ בשום מצב.

אהרון רזון
    07/11/2010

תזונה בריאה לא צריכה לכלול יותר מ30% שומן, ובכל מקרה לא הרבה יותר (אחוז הקלוריות שמקורן בשומן מסך התזונה היומית),: שליש רווי, שליש חד בלתי רווי , שליש רב בלתי רווי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

הילי
    07/11/2010

אז איך לבנות תפריט ללא פחמימות? אפשר לאכול דברים רזים ולא להגזים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    08/11/2010

הי הילי,
    קשה מאוד לבנות תפריט ללא פחמימות משום שהרבה מהמזונות מכילים גם חלבון וגם פחמימות (למשל יוגורט, קטניות..). גם בירקות יש פחמימות. דרושה כמות מינימלית של פחמימות לצורך תפקוד המוח.
    בתזונה שלך - העדיפי פחמימות ממקור של מוצרי חלב רזים, פירות, ירקות, קטניות ושלבי מעט דגנים מלאים. מבחינת השומנים: העדיפי שומנים בלתי רווים כמו שמן זית, קנולה, אבוקדו, טחינה, אגוזים. המנעי משומן רווי - כמו מגבינות שמנות,בשר שמן, חמאה, שמנת.. ושומן טרנס - בצקים, מרגרינה, חטיפים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו