טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בשבוע הראשון, אפשר(לא בקלות) מאחר והרוב הם נוזלים שבשלב מאוחר יותר חוזרים (וטוב שכך). גם בשבוע השני אפשר לרדת באופן משמעותי מאותה סיבה. עבור השלה ממוצעת של 300-350 גר שומן ביום צריך גרעון קלורי יומי של כ2300--2700 קק"ל, שאי אפשר להגיע אליו עם שעה אירובי, אפילו אם לא תאוכלי כלום. בכל מקרה, בשביל לרזות בלי נזק לא צריך לרדת מ1200 קק"ל במסגרת תפריט בנוי נכון. 8 ק"ג בחודשיים אינו קל, אך מציאותי עם תפריט יומי של 1300 קק"ל ושעתיים וחצי פעילות אירובית בעצימות בינונית - גבוהה. אני מבטיח לך שגם עם 62 ק"ג תהי חתיכה ושמחה מתחת לחופה. מזל טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים