אומגה 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה 3
    רוית
    27/04/2007

שלום רב
    אני נוטלת בקביעות כמוסת אומגה 3 במינון 1 ליום ( של חברת gnc).
    האומגה 3 מיועד לי ולתינוק
    .מה המינון המומלץ של נטילת אומגה 3 לאשה מיניקה?
    האם זה בריא/ מסוכן לתינוק?
    להמלצתך אודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה 3

הוספת תגובה

• אומגה 3

ד''ר רוני חרמון
    29/04/2007

אין בעיה אומגה 3 זה תוסף מזון והא בריא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף אומגה

ליאורה
    29/04/2007

האם קיימת הוכחה מדעית כלשהיא שתוסף אומגה 3 (בניגוד לאומגה 3 המתקבל מתזונה) תורם לבריאות? במה בדיוק מתבטאת תרומתו הבריאותית? והיכן אפשר לקרוא אותה (היכן ומתיי פורסמה)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף אומגה

מוניקה קרן
    30/04/2007

שוב שלום,
    תוסף אומגה 3 מועיל בדיוק כמו אומגה 3 המתקבל מהמזון. ההבדל הוא שמזון בד"כ תורם גם רכיבים אחרים. דגים למשל יספקו גם חלבונים ועוד ויטמינים ומינרלים. ההוכחות לתרומה הבריאותית התפרסמו במספר מאמרים בעיתונות המקצועית בשנים האחרונות.
    בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעילות התוסף אומגה 3

ליאורה
    30/04/2007

ג.נ.
    על רקע הבהרתך, אבקשך להפנותני למאמר המדעי האחרון, או לפחות למאמר מדעי כלשהוא שפורסם בתקופה האחרונה (שנה-שנתיים אחרונות), בו אוכל לעיין, שהוכיח את יעילות התוסף הנ"ל - היכן ומתיי פורסם. עליי לציין שהדיאטנית הקלינית ממנה קיבלתי מידע תזונתי בעבר מסרה לי כי, בניגוד לאומגה 3 המתקבל ישירות מהמזון, לא הוכחה יעילות התוסף. תודה, להבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעילות תוסף אומגה 3

מוניקה קרן
    30/04/2007

מבקשת את סליחתך, לא הבנתי אותך כהלכה בהודעה הקודמת. חשבתי שאת מבקשת מחקר מוכח על יעילות אומגה 3. העבודות הקיימות לא בודקות תוסף מסוים כמוצר שלם. הן בודקות בד"כ שמן דגים או חומצות אומגה 3 ממזון. יחד עם זאת תוספי אומגה 3, שמכילות שמן דגים אמורות לתת את אותם יתרונות בדיוק. אני ממליצה למטופליי לקחת תוסף אומגה 3 כאשר הם אינם צורכים די מהמזון.
    בברכה
    מוניקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה 3

מוניקה קרן
    30/04/2007

שלום,
    ההמלצות לצריכת אומגה 3 לאישה מיניקה הם לפחות 300 מ"ג ליום (אפשר גם יותר). איני מכירה את המינון של חברת GNC במדויק, אך נראה לי שכדור אחד מספק לך כמות זו. לתינוק זה לא מזיק, להיפך זה מעשיר את חלב האם בחומצות שומן טובות (אומגה 3), שחשובות מאוד להתפתחותו.
    בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו