טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 48. בשנים האחרונות יש לי בעיה של יציאות, ואם אני לא משתמשת בתה משלשל אין לי יצאות למס' ימים. לאחרונה התחלתי לסבול מגזים כל היום והבטן שלי נפוחה (כל הזמן מאחלים לי מזל טוב "להריון" ), אני חסרת אונים כי זה לא נעים , לא מצליחה לרדת במשקל , המליצו לי על כדורי "קרבוקל" - האם זה מתאים וכמה אני צריכה לשתות ביום ולמשך כמה זמן?. אודה לתשובה מהירה.
תודה
יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יפה שלום, החומר בכדור שהמליצו לך הוא פחם. חומר ידוע שנים רבות כסופח גזים. אין בעיה בשימוש בו. לגבי המינון תתילי עם המינון הנמוך שהיצרן ממליץ ואם לא עוזר תעלי בהדרגה, שוב, עד לגבול המומלץ על ידי היצרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד