טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,אני בת 19 וחצי ,גובה 168 ומשקל 51...נודע לי שאני בתת משקל ואני לא מעוניינת בכך..אני רוצה להעלות בתוך חודש למשקל של 54 ושם להישאר..איך אוכל לעשות זאת בדרך בריאה?..האם ספורט מסוים גם יכול להעלות במשקל(במסת השריר)והאם זה מומלץ גם במצב של תת משקל?תודה=)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם לא רזית באופן לא רצוני בזמן האחרון, הבדיקות תקינות, ההרגשה טובה והכושר הגופני סביר, הרזון שלך לא צריך להדאיג במיוחד, ואת לא צריכה להשמין "בכוח". (גם לא בטוח שתצליחי). באופן כללי עליך לאכול מאכלים עתירי "קלוריות בריאות" כגון אגוזים וזרעים לא קלועים למיניהם, אבוקדו, חומוס ביתי, טחינה, שמן זית, דגנים טבעיים מלאים ומוצריהם, פירות טריים ויבשים ללא תוספת סוכר. מותר גם עוגה ביתית מקמח מלא, ביצים, עם אגוזים ושקדים טחונים במקום חמאה ומתיקות מתונה. ספורט מומלץ בכל מצב כולל בתת-משקל. להעלאת מסת השריר עליך לבצע 3 פעמים בשבוע (יום כן, יום לא) אימוני התנגדות על כל קבוצות השרירים, רצוי בחדר כושר תחת הדרכה. ביתר הימים מומלצת פעילות אירובית מתונה 30-60 דקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד