שאלה חשובה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה...
    רזה מידי=(
    25/06/2011

שלום,אני בת 19 וחצי ,גובה 168 ומשקל 51...נודע לי שאני בתת משקל ואני לא מעוניינת בכך..אני רוצה להעלות בתוך חודש למשקל של 54 ושם להישאר..איך אוכל לעשות זאת בדרך בריאה?..האם ספורט מסוים גם יכול להעלות במשקל(במסת השריר)והאם זה מומלץ גם במצב של תת משקל?תודה=)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה...

הוספת תגובה

• את בתת-משקל מתון.

אהרון רזון
    25/06/2011

אם לא רזית באופן לא רצוני בזמן האחרון, הבדיקות תקינות, ההרגשה טובה והכושר הגופני סביר, הרזון שלך לא צריך להדאיג במיוחד, ואת לא צריכה להשמין "בכוח". (גם לא בטוח שתצליחי).
    באופן כללי עליך לאכול מאכלים עתירי "קלוריות בריאות" כגון אגוזים וזרעים לא קלועים למיניהם, אבוקדו, חומוס ביתי, טחינה, שמן זית, דגנים טבעיים מלאים ומוצריהם, פירות טריים ויבשים ללא תוספת סוכר. מותר גם עוגה ביתית מקמח מלא, ביצים, עם אגוזים ושקדים טחונים במקום חמאה ומתיקות מתונה.
    ספורט מומלץ בכל מצב כולל בתת-משקל. להעלאת מסת השריר עליך לבצע 3 פעמים בשבוע (יום כן, יום לא) אימוני התנגדות על כל קבוצות השרירים, רצוי בחדר כושר תחת הדרכה. ביתר הימים מומלצת פעילות אירובית מתונה 30-60 דקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו