היי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי...
    אודל
    07/01/2008

היי.רציתי לדעת איזו פעילות אני צריכה לעשות בכדי להפחית במשקל במיוחד באיזור הרגליים והישבן{המותניים שלי ממש צרות}...

חוץ מזה יש לי שאלה התחלתי לעבוד על כמה מכשירים בחדר כושר לפני כחודשיים בערך,אבל כשאני במיטה קשה לי להתמתח עד הסוף,כאילו זה כואב...מה הסיבה לכך?...
    אשמח לתשובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי...

הוספת תגובה

• גוף חטוב

עמית קליין
    09/01/2008

אודליה בוקר טוב
    כדי להפחית במשקל מעבר לשמירה על תזונה נכונה יש לבצע 2 סוגים של פעילות גופנית
    פעילת אירובית-פעילות כגון הליכה ריצה שחיה אופנים 3 פעמיים בשבוע למשך 45 דקות תורמת להוצאת אנרגיה וכמובן ירידה במשקל
    פעילת אנאירובית כגון חיזוק הגוף 3 פעמיים בשבוע עבודה על כל שרירי הגוף תרגיל 1-2 לכל קבוצת שריר 3 סטים של 12 חזרות עם עומס שמתגבר מעט מאימון לאימון יסייע לך לחיזוק הגוף שיתרום להוצאה אנרגטית גבוהה שכן תא שריר צורך יותר אנגיה
    חשוב לציין שאין שריפת שומן מקומית המטרה היא לצמצם כללית את מסת השומן על פי התנאים הנל במטרה לאבד שומן בהמשך התהליך גם מהאזורים הבעייתים
    השאלה השנייה לא ברורה כל כך אשמח אם תבהירי זאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו