לחץ על ציפורניים בבהונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ על ציפורניים בבהונות
    מרב
    30/06/2011

שלום רב,
    אני רצה ועושה ספינינג בחדר כושר במהלך השנה האחרונה. משתדלת לרוץ בין 45 דקות לשעה בקצב של 9-10 קמ"ש. הבעיה היא שעם הגברת פעילות הריצה הופיעה אצלי בעיה של לחץ על הבהונות ברגליים ולבסוף לנפילת ציפורניים. בהתחלה חשבתי שמידת הנעל קטנה ולכן קניתי נעליי ספורט חדשים הגדולות במידה וחצי יותר מהמידה האמיתית שלי, אך לצערי הבעיה לא נפתרה. שמתי לב שהכאב בבהונות (תמיד באותן בהונות) נגרם לאחר ריצה ממושכת בקצב גבוה. בזמני ריצה קצרים של חצי שעה אין כאב. הייתכן שכף הרגל והבהונות מתנפחות במהלך הריצה לכיותר ממידה וחצי? זה נראה לי מוגזם, איך אפשר לרוץ עם 3 מידות יותר גדולות מהמידה האמיתית של הרגל? כמו כן האם לא תיגרם בעיה אחרת בעקבות כך שהנעל לא יושבת בדיוק במידה של הרגל?

אשמח לתגובה בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ על ציפורניים בבהונות

הוספת תגובה

• לחץ על ציפורניים בבהונות - תגובה

עופר קיס
    01/07/2011

מומלץ לפנות לאתר הרופאים אך בכל מקרה ממליץ על מדרסים איכותיים להפחתת עומסים נקודתית על האצבעות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ על ציפורניים בבהונות

מרב
    02/07/2011

עופר שלום,
    תודה על התגובה.רציתי לציין כי רכשתי לאחרונה מדרסים ביומכאנים AMC והם לא פתרו לי את הבעיה. האם זוהי בעיה אורטופדית לדעתך?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ על ציפורניים בבהונות - תגובה

עופר קיס
    03/07/2011

שלום מרב
    נשמע ככה
    בקשי הפניה לאורטופד מומחה לכפות רגליים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו