מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לאיתי זיולירן01/07/2011
איתי ראיתי בחדר הכושר בחור שעושה שכיבות סמיכה על כדור כח קטן (medicine ball)
מה דעתך על התרגיל?
יצא לי לדבר עם ד"ר אלברטו איילון ואמרתי לו שאני שחקן כדורגל שרוצה להתחיל להתאמן בחוף הים, אמרתי לו שנשאר עוד שבועיים לתחילת האימונים אז הוא אמר לי שכרגע בגלל הזמן המצומצם להפסיק להתאמן על חול רך בגלל שזה יאט אותי. אין ספק שאני מרגיש את זה והמשפט שהוא אמר נכון, השאלה שלי אם אני ירוץ בחוף הים על חול רטוב שהוא לא גבוהה והרגליים בקושי בקושי שוקעות פנימה זה גם לא מתאים לשבועיים שנשארו לתחילת האימונים או שחול שכזה לא פוגע במהירות?
תודה רבה איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטיתי אפשאר תגובה בבקשה?
ירון04/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה איתי לא עונה?
אופיר04/07/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללירן
ד''ר איתי זיו05/07/2011הערותי....
1. ריצה בחול ים עמוק באמת פחות מתאימה לשיפור מהירות מכיוון שהנה מצריכה עבודת מייצבים מהותית ולכן יהיה קשה לשפר כוח מתפרץ.
2. אימונים בחול ים עמוק ובכלל אימונים מיוחדים חשוב שייעשו בתכנון שנתי , בטרום עונה ובהתאמה לאימוני הכדורגל. בכלל אל כול אימון עצים מתאים לכל תקופה בשנה.
3. ריצה על חול רטוב פחות 'בעיתית' וניתן לעשות אימונים אך למה דווקא חוף הים? יש הרבה אפשרויות אחרות. בחוף הים יש בעיה של שיפועים שעלולים להעלות עומסים על כף הרגל ואף להביא לנקעים.
4. בעיקרון הכנה לעונה אמורה להתבצע לפחות חודשיים לפני תחילתה. הכנה קצרה מדי אף פעם לא מומלצת וכרוכה בעומסים גבוהים במיוחד.
5. לגבי שכיבות סמיכה על כדור קטן בהחלט ניתן לאמץ התרגיל. טוב לחיזוק שרירי פושטי המרפק וחיזוק שרירים נוספים רבים וכמובן שרירי הליבה שמאוד חשובים לחיזוק אצל שחקני כדורגל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)