מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיטוב ישבןרעות07/01/2008
שלום,
הינני בחורה בת 24, שוקלת 57 המתפרשים על 1.69.רזיתי לאחרונה 5 ק"ג ומאז(לא אשקר-המצב היה כך גם מלפני ההרזייה) כל הגוף שלי מדלדל.הישבן העגול שהיה לי הפך לרופס ושטוח.
אני מעוניינת כעת לחזור לעשות ספורט ולעשות ה-כ-ל על מנת לקבל ישבן עגול וחטוב.כרגע אני מתכוונת להתחיל פילאטיס מכשירים ולשלב עם הליכה על מנת לשרוף שומנים.רציתי לקבל המלצות נוספות לחטב איזור זה:האם קיקבוקס עדיף/ספינינג/אירובי מדרגה/ריצה..
בנוסף מה התדירות המומלצת ותוך כמה זמן בממוצע יש תוצאות ניכרות(אני יודעת שאצל כל אדם זה שונה-השאלה היא בכלליות).
אשמח לקבל תשובות..
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוב ישבן
עמית קליין09/01/2008רעות בוקר טוב
כדי לקבל את המראה בו את חושקת יש לתחיל לחזק את שרירי הישבן. חיזוק שרירי גופנו נעשה מול התנגדות מסויימת. הדרך הטובה ביותר לחזק ת שרירי הישבן היא בחדר כושר.
בחדר כושר יש מכונות יעודיות לחיזוק שריר זה. עליך להרכיב תוכנית ובה יחד עם אימון כל שרירי הגוף תחזקי גם את שרירי הישבן . תרגיל כמו לחיצת רגליים או SQUAT ( תרגיל מתקדם ) יעזרו לך במטרתך. בצעי את התרגילים הנל 3 פעמיים בשבוע 3 סטים של 12 חזרות והגברי מעט את המאמץ מאימון לאימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
רעות09/01/2008קודם כל,תודה על התגובה..
ציינת שעל מנת לחטב את הישבן יש לבצע תרגילים המשלבים התנגדות(משקולות) כפי שיש במכון כושר.
האם פילאטיס מכשירים/מיטות הפועל בעזרת התנגדות של קפיצים יכול לתת את אותה התמורה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
עמית קליין09/01/2008בהחלט אם כי עדיין בחדר כושר היכולת להגביר את עומס האימון היא הרבה יותר מבוקרת ובכך תתרום ליעילות מוגברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)