תרגיל לחיזוק והבלטת שרירי הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגיל לחיזוק והבלטת שרירי הבטן
    איל
    02/07/2011

פעם ביומיים אני עורך אימון של כשעה וחצי הכולל הליכה על הליכון בעצימות גבוהה (לא רץ בשל פגיעה שנותחה במיניסקוס) ואח"כ אני מתפנה ל - 45 דקות של משקולות. בסוף אני מקנח בתרגילי בטן.
    זה הזמן העומד לרשותי ולכן כשצפיתי עכשיו בסדרה המצולמת של "סדנת בטן", הבנתי שאיני יכול להתפנות לכך בתרגול היומי, הנערך בד"כ בשעות הבוקר המוקדמות לפני ההליכה לעבודה.
    שאלתי היא, מהי המלצתכם לתרגיל בטן אחד, הכולל 3 סטים של חזרות, כשהזמן העומד לרשותי הוא 10 דקות, שאיתו אני יכול למקסם את חיטוב שרירי הבטן?
    דרך אגב, כיום אני מבצע 3 סטים של כפיפות בטן עם רגליים משוכלות ב - 90 מעלות, מנתק את השכמות בלבד מן המזרן, ומגיע לסטים של 90 פעם ראשונה, 80 פעם שנייה ובפעם השלישית אני משעין את הרגליים על הסולם ומבצע שוב 90 חזרות. הפסקה של דקה וחצי בין כל סט. יש לי הרגשה שבזמן העומד לרשותי פעילות הבטן הזו היא לא היעילה ביותר.
    מה החלופה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרגיל לחיזוק והבלטת שרירי הבטן - תגובה

עופר קיס
    02/07/2011

1. תרגיל בטן כמו כל תרגיל אחר מחחיב קושי איכותי, זמני מנוחה ותדירות שתאפשר לשריר להשתפר ולהתאושש לפהי האימון הבא
    1. 3 אימונים בשבוע
    2. סטים של 15 - 20 חזרות גג
    3. קושי שמרגישים קשה בחזרות האחרונות
    4. כל המישורים , ישר ואלכסון וכמובן בטן על כדור
    5. להוסיף גב תחתון על מנת לאזן
    6. כמעט בלי תנועה או תנועה קטנה בגו עליון - למעט הכנה למבדקים בצבא או אחר
    7. סוגרים סגורים ובטן אסופה באופן חלקי בזמן הביצוע
    8. לדעתי עם יש תרגילי סקווט, דד ליפט ותרגילי כבלים מספיק 3-4 מחזורים
    9. אם בחירה נכונה של תרגילי כוח וכדורי כוח אין צורך בתרגילי בטן נוספים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילי בטן

איל
    02/07/2011

עופר, ענית ולא ענית. ב - 20 דקות פעם יומיים (3 פעמים בשבוע) - באיזה תרגיל לבחור? או שאתה מציע שכל פעם אעשה סוג אחר מאלו שהצעת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילי בטן - תגובה

עופר קיס
    02/07/2011

הגדרתי את:
    קושי התרגיל
    כמותהחזרות
    כמות המחזורים
    המישור
    התדירות
    האם להחליט בשבילך אילו תרגילים או לאפשר לך לבחור
    4 תרגילים שונים כל אחד מחזור אחד של 15 -20

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו