מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה אני לא מצליח לפתח שריריםהאחד והיחיד29/01/2007
אהלן, אני בן 17 וממש-ממש רזה. אני הולך לחדר כושר כבר כמה שבועות כדי לפתח שרירים ולעבוד על פלג גוף עליון, אבל שום דבר שאני עושה לא עוזר ואני ממשיך להיות "שחיף". מה אני יכול לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעתי האישית
דניאל29/01/2007אתה מקפיד על תזונה? לפחות ארוחה אחת בשרית ביום (אפשר דג)
חוץ מזה, כדי לפתח שרירים צריך סבלנות, לפעמים הרבה מאווווד...
יש כאלה שטוענים שצריך לעלות כמה קילו לפני שמתאמנים בחדר כושר, השאלה היא האם אתה מסוגל לעלות במשקל או שאתה מאלה שמנסים דייאטות השמנה ולא מצליחים?
בהצלחה בכל מקרה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשאר "שחיף"
עמי עיני31/01/2007עליך להבין כי על מנת לראות תוצאות יהיה עליך להתאמן במשך תקופה ארוכה יותר ממספר שבועות.
על מנת לעלות המסה יהיה עליך לשלב תוכנית אימונים יעודית לעליה במסה ובנוסף לכך להגביר בצורה משמעותית את הצריכה הקלורית שלך (בעיקר פחמימות) אחרת כל מה שתוכל ינוטב למילוי הצרכים האנרגטיים המוגברים במקום לעליה במסה.
בהצלחה בהמשך הדרך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניב
ניב04/02/2007האימון מהווה רק 30% מההצלחה שלך רוב העבודה היא בתזונה אתה צריך להקפיד לאכול נכון ואם יש לך כסף אז תעשה מה שאני עשיתי ותיקנה אבקה אני עליתי יותר מ15 קילו!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)









