למה אני לא מצליח לפתח שרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אני לא מצליח לפתח שרירים
    האחד והיחיד
    29/01/2007

אהלן, אני בן 17 וממש-ממש רזה. אני הולך לחדר כושר כבר כמה שבועות כדי לפתח שרירים ולעבוד על פלג גוף עליון, אבל שום דבר שאני עושה לא עוזר ואני ממשיך להיות "שחיף". מה אני יכול לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דעתי האישית

דניאל
    29/01/2007

אתה מקפיד על תזונה? לפחות ארוחה אחת בשרית ביום (אפשר דג)
    חוץ מזה, כדי לפתח שרירים צריך סבלנות, לפעמים הרבה מאווווד...
    יש כאלה שטוענים שצריך לעלות כמה קילו לפני שמתאמנים בחדר כושר, השאלה היא האם אתה מסוגל לעלות במשקל או שאתה מאלה שמנסים דייאטות השמנה ולא מצליחים?
    בהצלחה בכל מקרה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשאר "שחיף"

עמי עיני
    31/01/2007

עליך להבין כי על מנת לראות תוצאות יהיה עליך להתאמן במשך תקופה ארוכה יותר ממספר שבועות.

על מנת לעלות המסה יהיה עליך לשלב תוכנית אימונים יעודית לעליה במסה ובנוסף לכך להגביר בצורה משמעותית את הצריכה הקלורית שלך (בעיקר פחמימות) אחרת כל מה שתוכל ינוטב למילוי הצרכים האנרגטיים המוגברים במקום לעליה במסה.

בהצלחה בהמשך הדרך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניב

ניב
    04/02/2007

האימון מהווה רק 30% מההצלחה שלך רוב העבודה היא בתזונה אתה צריך להקפיד לאכול נכון ואם יש לך כסף אז תעשה מה שאני עשיתי ותיקנה אבקה אני עליתי יותר מ15 קילו!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו