להכנס לכושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • להכנס לכושר
    רוברטו
    08/07/2011

    שלום,
    לפניי מספר שבועות התחלתי להרגיש כאבים באזור שבין גיד אכילס לבין הקרסול שלא עוברים עד עכשיו.
    איני יודע מה לעשות בקשר לזה, מנסיוני ללכת לאורטופד לא יפתור את הבעיה.
    בכל זאת אני מאוד רוצה להכנס לכושר על אף שאיני יכול לרוץ, האם אני יכול להכנס לכושר טוב מבלי לרוץ?
    אני עושה קפיצות במקום בעיקר בינתיים, ולמרות שאני מרגיש משאמורים להרגיש אחריי אימון אירובי טוב, אני חושש שזה לא יכניס אותי לכושר במהירות שריצה תכניס אותי, או לא יקנה לי את הכושר הספציפי שריצה דורשת (אני אצן, ולכן חשוב לי מאוד להכנס לכושר ריצה בקרוב).
    ולגביי הכאבים, אשמח לעצה גם בנושא הזה.

    תודה מראש.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להכנס לכושר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • להכנס לכושר - תגובה

    ד''ר איתי זיו
    11/07/2011

    הערותי.....
    1. ראשית יש לטפל בבעיה ברגל. לא רק לחכות שיחלפו הכאבים אלא לבדור מקורם ולבצע את הפעולות הנדרשות שהדבר לא יחזור על עצמו.
    2. ניתן לשפר כושר גופני מצוין גם ללא ריצה. באמצעות פעילוית אירוביות אחרות - שחייה, רכיבה על אופניים, ועוד. במידה והנך מתעקש לרוץ יש הכרח לטפל בבעיה. מומלץ לפנות לפיזיותרפיסטים שמטפלים בספורטאים. יש לאנשי מקצוע אלה ידע רב מאוד וניסיון בכל סוגי הפציעות. במידה והנך באזור המרכז ממליץ לפנות למדיקס בהדר יוסף או למאוחדת ספורט באיצטדיון רמת גן.
    3. מומלץ לבצע אימונים על בסיס קבוע ולא לנוח בשל הכאבים מכיוון שתחול ירידה תלולה ביכולת האירובית. כל האימנים חשוב שיתבצעו עד סף כאב לכל היותר.
    4. מומלץ לבנות תוכנית אימונים מסודרת על ידי איש מקצוע שעובד עם ספורטאים.
    בהצלחה רבה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו