לאיתי זיו יום עליון יום תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאיתי זיו יום עליון יום תחתון
    א(שם בדוי)
    12/07/2011

1.איתי, תן כמה מילים או טיפים לאנשים בגיל שלי (20) שרוצים להתחיל לשנות קצת את תוכנית האימונים ולעבוד אימון כזה: יום אחד חלק עליון (קצת מכל דבר)-
    חזה, גב, כתפיים, ידיים.
    יום אחר אימון חלק גוף תחתון- כפיפה-פשיטת ברכייםף תאומיים, סקוואט ומכרעיים.
    וגם עבודה על שרירי הבטן ב2 האימונים
    תוכל לפרט לי בבקשה?

2.יש הרבה פעמיים שעובדים בחדר הכושר על כח מתפרץ לדוגמא לחיצת חזה- מורידים את המוט לאט ובחזרה דוחפים מהר למעלה וכח חוזר חלילה, או לדוגמא בכפיפת ברכיים דוחפים חזק ומהר את המכונה ומחזרים לאט לאט ושוב דוחפים במהירות, איך זה יכול לתרום לשחקן כדורגל העבודה הזו? בעברית פשוטה בבקשה :)

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לסאמי

ד''ר איתי זיו
    12/07/2011

הערותי....
    1. לא ברורה לי ממש מטרת האימון העיקרית. לפי זה ניתן לענות על השאלות בצורה טובה.
    2. חשוב לבנות תוכנית אימונים בהתאם לשלב בעונה המצב הגופני והיכולת , האביזרים ועוד.
    3. בעיקרון שחקני כדורגל אמורים להתאמן ברמה גבוהה במיוחד בחדר הכושר ומחוצה לו, להפעיל מהותית את שרירי הרגליים ושרירי הליבה - בטן וזוקפי גו עמוקים ועוד. כמו כן למהירות העבודה באימון חשיבות מכרעת על היכולת הגופנית וחשובה תשומת הלב גם לכך.
    4. בעיקרון מומלצים תרגילים מורכבים כמו סקווט, מכרעים, דד ליפט וכדומה ביומס מתאים.
    5. במידה ומבצעים אימוני כוח מתפרץ יש לבצע 6-4 סטים בכל תרגיל ומספר חזרות שנע בטווח של 10-5 בממוצע.
    5. מוצע לבנות תוכנית אימונים לקבוצות השרירים הגדולות בעיקר. לאחר קבלת הבסיס של הכוח יש לשלב ,תרגילים מתאימים. לא חייבים אימון בחדר הכושר.
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסאמי

ד''ר איתי זיו
    12/07/2011

הערותי....
    1. לא ברורה לי ממש מטרת האימון העיקרית. לפי זה ניתן לענות על השאלות בצורה טובה.
    2. חשוב לבנות תוכנית אימונים בהתאם לשלב בעונה המצב הגופני והיכולת , האביזרים ועוד.
    3. בעיקרון שחקני כדורגל אמורים להתאמן ברמה גבוהה במיוחד בחדר הכושר ומחוצה לו, להפעיל מהותית את שרירי הרגליים ושרירי הליבה - בטן וזוקפי גו עמוקים ועוד. כמו כן למהירות העבודה באימון חשיבות מכרעת על היכולת הגופנית וחשובה תשומת הלב גם לכך.
    4. בעיקרון מומלצים תרגילים מורכבים כמו סקווט, מכרעים, דד ליפט וכדומה ביומס מתאים.
    5. במידה ומבצעים אימוני כוח מתפרץ יש לבצע 6-4 סטים בכל תרגיל ומספר חזרות שנע בטווח של 10-5 בממוצע.
    5. מוצע לבנות תוכנית אימונים לקבוצות השרירים הגדולות בעיקר. לאחר קבלת הבסיס של הכוח יש לשלב ,תרגילים מתאימים. לא חייבים אימון בחדר הכושר.
    בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו