צריכת חלבונים !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכת חלבונים !!
    אורן
    17/07/2011

שלום לדוקטור!
    ברצוני לשאול אותך ולהתייעץ איתך בקשר לצריכת חלבונים
    אני מתאמן 4 פעמים בשבוע קרוב לחצי שנה במכון כושר(נפח וכוח). אני שוקל 80 קילו כמה חלבונים אני אמור לצרוך ביום?
    במקרה ראיתי באינטנרט טבלה של כל מוצרי המזון המכילים חלבונים וראיתי משהו שלא מוכר לי בשם ספירולינה..קראתי על זה אבל עדיין לא הבנתי בידיוק למה זה נועד..הבנתי שיש בזה כמות גדולה של חלבונים עכשיו רציתי לדעת עם זה משהו שמומלץ? האם כדאי לקחת את זה אחרי אימון? אם זה יעיל לשרירים ויעזור לפיתוח ולאנרגיה? ותוך כמה זמן זה נספג בגוף?
    מקווה שאתה מכיר את הספירולינה ותעזור לי
    תודה רבה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכת חלבונים !!

הוספת תגובה

• צריכת חלבונים !! - תגובה

ד''ר איתי זיו
    18/07/2011

הערותי....
    1. צריככת חלבון הנה חשובה ביותר ומשפיעה רבות על ההתקדמות באימון בכלל ובאימוני כוח - בפרט.
    2. חשוב לחלק את התפריט ל- 5-6 ארוחות ביום. הארוחות יכללו חלבון ופחמימות.
    3. הצריכה החלבונית משתנה ממתאמן למתאמן ועשויה להיות 1.5 גרם לפי משקל גוף ולעיתים יותר. כלומר, 120 גרם לפחות למשקל הגוף שלך.
    4. לגבי ספירולינה מציע לפנות לפורום תזונת ספורט.
    בברכה וכל הכבוד על ההשקעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אורן
    18/07/2011

תודה לך על התגובה ממש עזרתה לי !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו