מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש לי בעיה בלחץ דם או בלב...?ויקי09/01/2008
שלום,אני בת 22, לא עושה פעילות גופנית כל חיי והייתי מעשנת חפיסת סיגריות ביום במשך 6 שנים עד לפני 5 חודשים (תודה לאל),אני מנסה לעשות הליכות עם חברה אבל לאחר 15 דקות של הליכה אינטנסיבית מהירה בטיילת אני מרגישה כאבים מאוד חזקים באוזניים ובראש שלא מפסיקים אפילו לאחר שאני מפסיקה ללכת.ואני פשוט לא מצליחה לעשות הליכה...(יש לציין שאירובי בקלטות וידאו ותרגילי שרירים למיניהם לא גורמים לי לאות תופעה).מה זה יכול להיות?מה לבדוק? בבקשה עזרו לי. בתודה ויקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ישראל פרנקל10/01/2008קודם כל אנו שמחים שהגעת להחלטה החשובה להפסיק לעשן ולהתחיל לבצע פעילות גופנית. החלטה מצוינת. עם זאת עליך לדעת כי בהחלט ישנה אפשרות כי גופך מעדכן אותך כי השינוי המשמעותי הזה הינו עדין מעט מהיר בשבילו והוא היה שמח אם היינו עושים את הדברים מעט לאט יותר- בהדרגה. הריאות עדין מלאות בעטרן (החומר הנדבק אליהן מעשן הסיגריות) ויכולת הגוף להוביל חמצן כאשר מבצעים פעילות אינטנסיבית הוא עדין נמוכה.
הייתי מיעץ לך להוריד את קצב ההליכה לקצב בינוני (ולא אינטנסיבי כפי שכתבת) ולנסות לראות כיצד זה משפיע עליך ועל הכאבים. בודק את הנושא במשך שבועיים שלושה ואם גם אז הכאבים לא יחלפו הייתי בודק את הנושא עם רופא.
בהצלחה בדרך החיים החדשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ויקי10/01/2008תודה רבה על התגובה שלך.אני באמת ינסה לא להיות "גיבורה" ולאט לאט אתחיל להכניס ספורט לחיים שלי,עוד שאלה קטנה,אין לי כרגע זמן וכסף למכון כושר אם מה היית ממליץ לי להתחיל? (יש לי די וי די ספורט של "עינת ארליך" ועוד איזה קלטת וידאו מזמן....)..? מה מאמן כושר אישי היה אולי נותן לי להתחיל איתו או...לא יודעת..איזשהו כיוון אני יודה לך מאוד.ושוב תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)