מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימונים יוםיומייםטל18/07/2011
היי, אני בן 23,מבנה גוף קטן (שוקל כ55 ק"ג,גובה 1.69) .
בזמן האחרון התחלתי לרוץ 3 פעמים בשבוע כ3 ק"מ , ומיד אחרי מתח, מרפקים ובטן .
ב4 הימים הנותרים בשבוע, אותם תרגילי בטן, מתח ומרפקים , ללא ריצה .
היעד שלי זה לחזק ולעצב את השרירים, חשוב לציין שאני לא בתת-משקל, פשוט "קטן".
האם התוכנית הנ"ל עוזרת ? ואם לא, מה אפשר לשפר או לשנות ?
כמו כן רציתי להוסיף אימון משקולות בבית , מה המשקל שאצטרך להרים ואיפה לשלב זאת במשך השבוע ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
טל20/07/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין תשובה לנושא שלי ?
טל22/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימונים יוםיומיים - תגובה
ד''ר איתי זיו22/07/2011הערותי....
1. יש צורך לבנות תוכנית אימונים אירובית ואנאירובית עם משקל גוף. ניתן להגיע לתוצאות לא רעות בכלל במידה ובונים תוכנית מסודרת ומושכלת.
2. מציע לבצע אימוני כוח 3 פעמים בשבוע- מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה, סקווט עם משקל גוף, תרגילים לשרירי הבטן וזוקפי הגו ובהמשך ניתן לשלב אף תרגילים נוספים. אימונים אירוביים יתבצעו 4-5 פעמים שבבוע. 3 מהם יחד עם אימוני הכוח ושניים בנפרד מאימוני הכוח. את אימוני הכוח יש לבצע בימים לא עוקבים כמו א, ג ה או ו.
3. חשוב מאוד להקפיד על הכללים, אימון עצים דיו, מספר חזרות בכל סט של 20-8 בממוצע, ביצוע לא מהיר ועוד.
4. לתשונה משקל רב מאוד בהשגת המטרות. גם כאן שחוב להקפיד על תפריט המתאים על מנת למקסם התוצאות.
5. לגבי הוספת משקולות. ניתן בהמשך. מציע לבנות בסיס כוח רחב דיו ואז להוסיף משקולות. בכל מקרה יש צורך במספר דרגות משקל וספה שיפועית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)