אימונים יוםיומיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימונים יוםיומיים
    טל
    18/07/2011

היי, אני בן 23,מבנה גוף קטן (שוקל כ55 ק"ג,גובה 1.69) .
    בזמן האחרון התחלתי לרוץ 3 פעמים בשבוע כ3 ק"מ , ומיד אחרי מתח, מרפקים ובטן .
    ב4 הימים הנותרים בשבוע, אותם תרגילי בטן, מתח ומרפקים , ללא ריצה .
    היעד שלי זה לחזק ולעצב את השרירים, חשוב לציין שאני לא בתת-משקל, פשוט "קטן".
    האם התוכנית הנ"ל עוזרת ? ואם לא, מה אפשר לשפר או לשנות ?
    כמו כן רציתי להוסיף אימון משקולות בבית , מה המשקל שאצטרך להרים ואיפה לשלב זאת במשך השבוע ?

תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימונים יוםיומיים

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה

טל
    20/07/2011

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין תשובה לנושא שלי ?

טל
    22/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימונים יוםיומיים - תגובה

ד''ר איתי זיו
    22/07/2011

הערותי....
    1. יש צורך לבנות תוכנית אימונים אירובית ואנאירובית עם משקל גוף. ניתן להגיע לתוצאות לא רעות בכלל במידה ובונים תוכנית מסודרת ומושכלת.
    2. מציע לבצע אימוני כוח 3 פעמים בשבוע- מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה, סקווט עם משקל גוף, תרגילים לשרירי הבטן וזוקפי הגו ובהמשך ניתן לשלב אף תרגילים נוספים. אימונים אירוביים יתבצעו 4-5 פעמים שבבוע. 3 מהם יחד עם אימוני הכוח ושניים בנפרד מאימוני הכוח. את אימוני הכוח יש לבצע בימים לא עוקבים כמו א, ג ה או ו.
    3. חשוב מאוד להקפיד על הכללים, אימון עצים דיו, מספר חזרות בכל סט של 20-8 בממוצע, ביצוע לא מהיר ועוד.
    4. לתשונה משקל רב מאוד בהשגת המטרות. גם כאן שחוב להקפיד על תפריט המתאים על מנת למקסם התוצאות.
    5. לגבי הוספת משקולות. ניתן בהמשך. מציע לבנות בסיס כוח רחב דיו ואז להוסיף משקולות. בכל מקרה יש צורך במספר דרגות משקל וספה שיפועית.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו