לחזור לגזרה לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחזור לגזרה לאחר לידה
    לין
    03/05/2007

שלום , אני חודש ושבוע לאחר לידה . נותרו לי עוד 4 קילו גרמים עודפים אך במראה אני נראית נפוחה מאוד , והבגדים כלל לא עעולים עליי , מה שמותיר אותי עם בגדי ההריון. לפני הלידה הייתי רזה מאוד
    לבשתי מידה 34 בג'ינס. השאלה שלי היא: האם יש סיכוי שאצליח לשוב לגזרה? ואם כן איזו פעילות ספורטיבית מומלצת להתחלה ? (כיוון שדיאטה לא באה בחשבון היות ואני מניקה )

מצפה לתשובה
    לין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחזור לגזרה לאחר לידה

הוספת תגובה

• חזרה לגזרה ! ! !

אייל ברוכים
    03/05/2007

לין שלום, - (אחלה שם )
    הסיכוי שתחזרי לגזרתך המקורית לאחר לידה הוא גבוה, כל מה שעלייך לעשות הוא להקדיש בערך שעה ביום לאימון גופני - כל פעילות שאת מתחברת אליה הכוללת גם אירובי וגם תרגילי חיטוב ועיצוב (דגש על האירובי וחיזוק שרירים מייצבים) ולהקפיד על תזונה נבונה ולא לאכול מאכלים שהערך התזונתי שלהם הוא יותר מ - 5% שומן.
    בעזרת השילוב של התזונה הנבונה והאימון הגופני תוכלי לזכות באורח חיים בריא ואיכותי שיביא לתוצאות מדהימות.
    סוד ההצלחה הוא - התמדה ונחישות ! ! !

אני ממליץ לך לעיין בכתבה שכתבתי לאתר BeOK בנושא "נשים לאחר לידה" שם תוכלי לקבל תרגילים והמלצות כיצד עלייך לנהוג לאחר לידה.

בהצלחה . . .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו