מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנוחה(:19/07/2011
היי
רציתי לדעת לאחר תקופה של כמה זמן מומלץ לקחת חופש? וכמה זמן אמור להיות החופש?
בעיקרון אני מתאמנת ברצף מאוגוסט שעבר לאחר שבוע וחצי חופש שהיה קודם לכן
האימונים שלי 6 ימים בשבוע כוללים אימוני כוח ואימוני אירובי עצימות טובה
מקפידה על תזונה נכונה ומתאמנת לפי "החוקים"
אשמח לדעת מתי כאמור יש לקחת פסק זמן מאימונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוחה - תגובה
ד''ר איתי זיו20/07/2011הערותי....
מנוחה מספיק יום אחד בשבוע. אין צורך לנוח שבוע-שבוע וחצי מפעם לפעם. אם מדובר באימונים קלים הרי שלמנוחה אין חשיבות מהותית. מדובר בעיקר על אימונים משמעותיים יחסית. אזי מנוחה יום בשבוע מומלצת.
חשובה מאוד התחושה ומידת ההתקדמות. במידה והמנוחה לא ארוכה דיה הרי שלא ניתן יהיה לשפר היכולת הגופנית. לפיכך לכל מתאמן הדבר אישי ותלוי בעצימות האימון, מטרת האימון ועוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
(:20/07/2011היי איתי
הכוונה שלי היא שכמו שיש פגרה לספורטאים אז האם גם מי שמתאמן בחד"כ זקוק לסוג של פגרה כמובן שאין מה להשוות את מידת המאמץ וההשקעה וכו' בי ענפי ספורט לבין פעילות בחד"כ אך בכל זאת היות ואני יוצאת לחו"ל ולא אצא לי להתאמן רציתי לדעת מה כן בכל זאת ייחשב למנוחה נורמלית ולא יותר מידיי של ימים כדי שתהיה פגיעה מינימלית בכוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפספסת אותי
(:22/07/2011אשמח לתשובה,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר - תגובה
ד''ר איתי זיו23/07/2011המשך....
1. אם יש צורך לנוח וחשים בעייפות ולאות אז ניתן לנוח 3-7 ימים. בפועל, לאחר 4 ימים ללא אימון סבולת (אירובית) חלה נסיגה ביכולת. כשמדובר בכוח אזי גם מנוחה של שבוע לא תגרום לירידה ממשית ביכולת .
2. בחו"ל נסיעות ארוכות של חודש או אף שבועיים ללא אימונים בהחלט יביאו לשינויים וירידה ביכולות הגופניות לכן גם בחו"ל מומלץ להתאמן במידה. האפשרוות רבות ובמדינות מתקדמות אף יש סיורים בעיר תוך כדי ריצה או הליכה...
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
(:23/07/2011תודה על התשובה
בעיקרון מדובר על נסיעה של 3 שבועות
שבוע ראשון התיכנון הוא מנוחה מוחלטת ובשאר שילוב של ריצה בחוץ (מכירה את המקום) ובנוסף תרגילי בטן ותרגיל לזוקפים,ושכיבות סמיכה
אשמח לשמוע עוד תרגילים שאין צורך בהם בשימוש במשקולות כדי שאוכל לבצבע דברים כדי למנוע הידרדרות בכושר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)