מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על האימונים שליאיתמר21/07/2011
אני מתאמן 3 פעמים בשבוע כל אימון שתי שרירים abc
עכשיו לפעמים אני מפספס אימון זה בסדר?
או שעליי להחליף תוכנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ח?
איתמר21/07/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על האימונים שלי - תגובה
עופר קיס21/07/2011אם אתה ממשיך להתקדם אז אל תחליף - אם אתה לא - אז כן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעופר קיס
איתמר22/07/2011אני לא מבין למה כל אחד אומד משהו אחר בנוגע ל abc?
כי ראיתי שאיתי כתב שזו תוכנית רק ל מי שבא 5-6 פעמים בשבוע
ול3 זה או ab או כל הגוף?
מה החוק פה אפשר הסבר?
כי עשיתי תקורס בוינגייט אבל זה יותר כללי כזה אני רואה אנשים בחדר כושר מתאמנים הרבה שריר בשבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה קטנה
איתמר23/07/2011אם לפעמים כמו שאמרת יוצא לי לגרות כל שריר פחות מפעם בשבוע אבל עדיין אני מיתקדם זה בסדר מה החוקיות פה?
כל כמה זמן השריר צריך לקבל גירוי כדי לשמור שלא ירד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר
איתמר24/07/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר - תגובה
עופר קיס27/07/2011התאמת השריר לגירוי עקב האימון היא מאד פרטנית למתאמן לא מתחיל. יש כאלו שמאד רגישים וצריכים נפח גבוהה של אימונים ויש כאלו שצריכים יותר זמן להתאושש.
אין ברירה מאשר למלא יומני אימון למעקבאחר אימונים ותוצאות ולקבל החלטות עקב משוב אחורי ( FEEDBACK )
מקווה שברור - אגב, זו הסיבה שאין מינון אחד לכולם - בספרות יש מושג של
NON RESPONDERS - כאלו שלא משפרים לעומת כאלו שמשתפרים מאד - כמו כל התפלגות סטאטיסטית - הרוב במרכז ובקצוות - כל השונים , לטוב ולרע
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעופר
איתמר27/07/2011אם לדוגמא אני בא בין פעמיים ל 3
ועושה ab זה טעות? כאילו זה זה חייב להיות לפעמיים אימונים על כל הגוף או שלא חייב?
אני במיקצועי מאמן כושר
אבל ניראה לי שלמיתאמן מתקדם יותר אפקטיבי להיתאמן על כמה שפחות שרירים באימון פעם בשבוע וכשעובדים על כל השרירים בגוף אי אפשר באמת לקרוע את השרירזה בסדר
למרות שמסכים למיתאמן חדש עדיף תוכנית על כל הגוף ל 3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעופר - תגובה
עופר קיס28/07/2011כיוון שמדובר על תגובה הורמונאלית לגירוי לא חייבים לבצע תרגילים מבודדים
ניתן להסתכל על תכניות אימון לפי שיטת HIT שבהם כל הגוף מאומן בצורה עצימה עד פעמיים בשבוע עם תוצאות מעולות - הכל תלוי ברמת העצימות ולא רק הנפח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעופר קיס
בוריס29/07/2011בגדול מה החלוקה שאמורה להיות לפצל לפעמיים בשבוע זו טעות?
עדיף אם אני לא בטוח מגיע ל 3 פעמים ומגיע בין 2 ל 3 לאמן את כל שרירי הגוף באימון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)