דלגית Skipping ROAP

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלגית Skipping ROAP
    סמי
    26/07/2011

שלום רב !!!
    שמי סמי ואני בן 17 , גובה שלי הוא 183 סמ ומשקל 67 .
    השבוע התחלתי לקפוץ על דלגית ורציתי לדעת במה היא עוזרת ואיזה שרירים היא יכולה לפתח משמעותית תוך כ-חודש ע''פ הנתונים שנתתי , בנוסף יש לי בעיה נוספת ככל הנראה קשורה לאחוזי שומן , אין לי בעיה לעשות כ 500 כפיפות בטן ואף להמשיך אך עדיין אם אני מסתכל על מראה הבטן שלי לא ניתן להגיד שאני בכושר יש לי שומן בבטן תחתונה , לאחרונה כפי שציינתי אני התחלתי לקפוץ בדלגית ולאכול כ5 פעמים ביום אוכל נורמאלי + כ 7 ירקות ביום , רציתי לדעת בנוסף האם הדרך בה אני נוהג תביא סימני השתפרות?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלגית Skipping ROAP

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

סמי
    26/07/2011

אני קופץ 30 דק כל יום בשבוע ויום אחד מנוחה לאחר כמה ימיים אני מרגיש תפוס בגב, ורגליים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלגית Skipping ROAP - תגובה

עופר קיס
    27/07/2011

סמי שלום
    1. על תקפוץ כל יום על דלגית, יום כן יום לא, קפיצה כ 2 דקות, הליכה מסביב לחדר דקה כ
    7-10 פעמים האימון משפר כושר אירובי ושרירי כף רגל אחוריים
    2. לגבי הבטן, הכל בתזונה. אכול בריא ללא ממתקים ואוכל משמין ובצע 4 סטים של 20-30 כפיפות בטן בלבד יום כן יום לא. אתה עלול לגרום לכאבי גב קשים ואפילו פציעה קשה בגב בכזו כמות של כפיפות בטן.
    כפיפות בטן לא מורידות שומן מהבטן אלא רק אירובי ותזונה איכותית
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו