עומס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עומס
    (:
    27/07/2011

היי
    אני מרגישה עומס בהמסטרינג ובעיקר בחיבור של המפשעה עם ההמסטרינג
    אני מתאמנת אימוני כוח ואימוני ריצה כ-6 ימים בשבוע אימון רגליים פעמיים בשבוע וריצה פעמיים בשבוע,האימונים הם עצימים אני משמשת במשקל מירבי עבורי ככה שבחזרה ה-12 זה המקס' וקשה לי להמשיך לעוד חזרה נוספת
    עובדת גם תרגילים מורכבים וגם לא בכל אופן יש לי יום אחד בשבוע מנוחה ואני מתאמנת רצוף מאוגוסט שנה שעברה...אני יוצאת לחופש עוד חודש (חו"ל ככה שיהיה לי שבוע מנוחה) אבל רציתי לשאול מה היית ממליץ לי לעשות עד אז?
    אני לא רוצה להפסיק את האימונים מצד שני זה מאוד מפריע לי כי זה עומס וכאבים מציקים שגם מפריעים בריצה..אשמח להצעה מה כדאי לעשות כדי להוריד מהעומס ושהכאב והרגשת "הרגליים הכבדות" יחלוף?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עומס

הוספת תגובה

• עומס - תגובה

עופר קיס
    28/07/2011

להוריד נפח ועומס מייד - לפני פציעה
    מתיחות סטאטיות מתונות 3 ימים בשבוע לאיזור הבעייתי
    אם הכאבים מופיעים בריצה , מתי. אם בהתחלה - קחי 3 ימי מנוחה והתחילי בהדרגתיות חזרה. אם בזמן מנויים באימון - הפסיקי עם הופעת הכאבים.
    אם את מאד גמישה - תרגילי חיזוק ספציפיים לאיזור הזה - באופן ידני בשכיבה על הגב
    קחי רגל אחת חצי כפופה והחזיקי בה עם רצועה ובצעי כפיפה בירך ופשיטה עם אותה הרגל כאשר את מווסתת את ההתנגדות על ידי הידיים - ללא כאבים אך עם תחושת מאמץ מתון.
    אם את לא גמישה - אז דגש על גמישות נקודתית למשך השבוע
    מקווה שברור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

(:
    28/07/2011

היי ותודה על התשובה
    אני גמישה ומבצעת את המתיחות כמו שאמרת
    במהלך ריצה הכאבים מופיעים לאחר 10-15 דקות בערך ואני לא יודעת אם לתאר את זה ככאב יותר כמשהו מציק\מפריע שמכביד עליי כמו כבדות פתאומית כזאת באיזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו