עזרה מקצועית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה מקצועית
    נמיר
    11/08/2011

מטרתי פיתוח גוף ברמה מקצועית הבעיה היא שאינני יכול ללכת למכוןאבל יש לי בבית ספת כושר טובה עם אפשרות לעשות סקווט כמובן יש לי מוט ומצבים שונים של שיפוע בספה.
    אפשר לקבל 4 סוגים של תרגילים(או יותר) לכל קבוצת שריר (תוכנית abc) עם כזה ציוד
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה מקצועית

הוספת תגובה

• המשך

נמיר
    11/08/2011

עד עכשיו עשיתי ab
    רגליים-סקוואט ומכרעיים אני רוצה עוד שני תרגילים טובים
    חזה-לחצה עם מוט ,לחיצה עם משקולות ,לחיצה עם מוט בשיפוע+.
    גב-חתירה עם מוט בעידה,חתירה עם מישקולות,דדליפק,מתח
    כתפיים-לחיצה עם מוט(פרס),לחיצה עם משקולות ,חתירה עם מוט
    כמובן יד קדמית ואחורית לפי הצורך
    אשמח עם תצרפו לי דו תרגילים טובים ומורכבים כדי שאוכל לעבור לתוכניתabc

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנמיר- תגובה

ד''ר איתי זיו
    11/08/2011

הערותי...
    1. הבעייתיות באימון בבית הנו מוגבלות ביכולת העמסה. כמו כן יש קושי בגיוון התרגילים השונים, בטיחות בתרגילים שיש צורך בהשגחה ועוד. למרות זאת ניתן להתקדם באופן ממשי באמצעות אימון כוח הנעשה בבית.
    2. חשובה מאוד ההדרכה המקצועית והליווי על מנת למקסם תוצאות של האימון וכן גם תזונה מתאימה. התרגילים המצוינים הם טובים- לחיצות שונות לשרירי החזה והכתפיים, דדליפט, סקוווטים בסוגים שונים(פרונט סקווט, סומו סקווט, סקווט עם ידיים מעבר לראש) ועוד.
    3. חשוב להקפיד על מספר חזרות בטווח של 20-6 בעומס גבוה במיוחד וזאת על מנת לגרות באופן ממשי את רקמת השריר. חשוב בנוסף לעשות שימוש בטכניקות אימון מפעם לפעם כמו דרופ סט, פירמידה , סופר רב סט ועוד. זאת על מנת למנוע אדפטציה.
    4. חלוקה ל- ABC רלבנטית רק במספר אימונים של 5 ומעלה. לעיתים אף ב- 4 אימונים. ומתאימה לאחר 10-12 חודשים של אימון מפוצל של AB. עלייה בדרישות הגופניות ופיצול רב דמי מתכון די בטוח לבעיות ופציעות.
    5. בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו