עומס יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עומס יתר
    יוני
    12/08/2011

שלום שמי יוני בן 25 אני מתאמן 5 חודש בחדר כושר 2 פעמים בשבוע לפני חודש התחלתי להתאמן גם איגרוף קלאסי 3 פעמים בשבוע סך הכול 5 אימונים בשבוע השאלה שלי היא כזו יש לי מכשיר בבית לחיזוק מפרק כף היד שזה טוב לאיגרוף קלאסי המכשיר עובד בעזרת משקולות העם זה לא יהיה עומס עם אני יתאמן במכשיר הזה פעמיים בשבוע נוספות בבית חוץ מה5 אימונים שיש לי בשבוע ובהאזה ימים עדיף לי להתאמן בימים של החדר כושר או של האיגרוף? תודה מראש על הסובלנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עומס יתר

הוספת תגובה

• עומס יתר - תגובה

ד''ר איתי זיו
    15/08/2011

הערותי...
    השאלה כמה זמן הנך מבצע אימון לכופפי כף היד. אם מדובר במספר סטים בודדים אין לכך חשיבות רבה מתי הנך מבצע אימון זה. בעיקרון הנך יכול לבצע את הסטים הללו בסוף אימון הכוח.
    בימים של אימון האגרף חשוב אל לבצע בסמיכות גם אימון כוח מכיוון שמדובר על מערוכת אנאירוביות וחשובה המנוחה. לפיכך אימוני הכוח יהיו בימים אחרים או לפצל אימונים בוקר-ערב אם אין ברירה.
    לתזונה תפקיד מפתח בתהליך ההתאוששות. חשוב מאוד להקפיד על תפריט מתאים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יוני
    15/08/2011

תודה רבה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו