מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדר כושר חדשחנן15/08/2011
שלום, אני שחקן כדורגל צעיר. עברתי לחדר כושר חדש(בעיות אישיות) ובחדר הכושר הזה יש רק משקולות ומכנות יעודויות (לחיצת חזה, פולי עליון לחיצת כתפיים וכו'), המכון באמת טוב אבל במכון הקודם הייתי עובד הרבה על שרירי הליבה כמו למשל תחילת אימון: זרקית כדור כח ברוטציה של עמוד השידרה על הקיר(איתי זיו אמר לי שזה תרגיל טוב לספורטאים), הייתי עושה סקוואטים על בוסו ועמידה על רגל אחת על פיתה, הרבה הרבה הרחקות ירך עם גומיות ואין סוף תרגילים כתפיים ובטן על כדור גדול, הרבה עבודה על trk וכו'.
האם יש כמה המלצות שתוכלו לתת לי במקום התרגילים הפונקציונאליים שהייתי עושה שעבדו על שרירי הcore, או שרוב התרגילים במכון עובדים על שיווי משקל ותנועות פונקציונאליות לשיפור יכולות שחקן כדורגל?
2.בפורם פציעות ספורט ד"ר גולן אמר שיכול להיות קשר בין ניתוח הפנדציט שעשיתי לפני 8 חודשיים לבין כאבים (מתיחות) באות והולכות בשרירי המותן כסל. הד"ר אמר לי להמשיך לחזק את שרירי הבטן(אני עושה כפיפות בטן וגשרים) והבעיה תיפטר.
אני גם מחזק הרבה את שריר הישבן והרגליים.
תוכלו לתת לי טיפים לבעיה המציקה הזו?
תודה רבה לכם שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מתעלמים מהשאלה?
חנן15/08/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדר כושר חדש - תגובה
עופר קיס16/08/20111. קנה כדור כוח ועבוד על התרגילים בבית. כנל לגבי פיתה ( חברת אנרג'ים )
2. בצע תרגילי מכרע SQUAT ו DEAD LIFT רגל אחת עם משקוליות.
3. בטוח שיש שם כבלים CABLE CROSS OVER בו ניתן לבצע תרגילי ליבה איכותיים
4. לגבי הניתוח, אין אפשרות בפורום זה להתייחס לעצות רפואיות שקיבלת, כיוון שאיננו רופאים או פיזיוטרפיסטים
מקווה שמובן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)