שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    קרן
    15/08/2011

הי, אני בת 32 1.62, 60.5 ק"ג, 29% שומן. אני רוצה להפחית 3 ק"ג. התחלתי לרוץ, 4- 5 פעמים בשבוע, כ - 45 - 50 דקות, במהירות ממוצעת של 7.8-8 קמ"ש. בנוסף, התחלתי להתאמן עם מאמן אישי בחדר הכושר, 2 - 3 בשבוע.
    שאלותיי הן - 1. כמה פעמים אירובי אתה ממליץ לבצע במהלך השבוע כדי להפחית במשקל? 2. האם אימון המשקולות לא יגרום לי לשרירים מנופחים כמו של גברים? למשל, שמתי לב שבגלל תרגילי כתפיים שביצעתי הן התרחבו מעט, באופן שאינו מוצא חן בעיני. האם כדאי להפסיק כליל את אימון המשקולות? הרי אם אמשיך לבצע אימון משקולות לשרירים אחרים, כגון גב וחזה, השריר של הכתף ימשיך לפעול וייתכן שיגדל עוד?
    3. בהנחה שאני מפחיתה את כמות התרגילים לכתפיים, האם השריר מתכווץ חזרה, והנפח של הכתף יורד, ואם כן תוך כמה זמן?
    4. אני יודעת שהרבה גברים רוצים להגיע לגוף בצורת "משולש". זו לא המטרה שלי, איך אני בונה את אימון המשקולות כך שהוא פשוט יחטב אותי ולא יבנה לי מסת שריר?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - השאלה מיועדת לד"ר זיו

קרן
    15/08/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו