גודלת בהיקפים במקום להתחטב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודלת בהיקפים במקום להתחטב
    מורד
    15/01/2008

היי,אני בת 25 ועושה פעילות גופנית{עם הפסקות של כמה חודשים}בשילוב תפריט דיאטה המכיל ברובו גבינות עם אחוזי שומן נמוכים,ירקות ותחליפי בשר למיניהם.בארבע השנים האחרונות עברתי מספינינג,לריצה בשילוב תרגילי משקולות לכל שרירי הגוף,לאחר מכן אופני כושר עם התנגדות נמוכה ולבסוף לאליפטיקל.הגורם להפסקות ולשינויים בסיגנונות הוא התוצאה.במקום לחטב את הגוף ולצמצם היקפים ההיקפים גודלים,במיוחד באיזור אגן היריכיים.האם הסיבה היא גנטית\הורמונלית? האם עלי להפסיק לתאמן לגמרי ורק להמשיך בתפריט הדיאטה? מבולבלת מאוד....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למורד

עופר קיס
    16/01/2008

הסדר לא ברור לי. מה היה אז בפעילות ומה עכשיו?
    את חושבת ששינוי בפעילות שינה לך את אחוז השומן.?
    לגוף לא משנה אם את רצה או עושה אליפטי כל עוד ההוצאה הקלורית זהה.
    בצעי 5 אימוני אירובי בני שעה בשבוע בנוסף ל 2 אימוני התנגדות - לא באותם ימים , אכלי נכון
    וזה אמור לקרות. אם את עושה את האימונים וזה לא קורה - תלכי לתזונאית ספורט
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפחתה מכוונת של העומס באימונים

מורד
    16/01/2008

היי עופר! בתגובה לתשובתך ברצוני להבהיר שהמעברים נעשו מן הקשה לקל ובמצב של הפסקה מוחלטת מפעילות, ההיקפים הצטמצמו.השאלה שנשאלת היא האם אימוני אירובי ללא התנגדות למשך כ- 50 דקות שלוש פעמים בשבוע גם יכולים לגרום לי לגדילה של ההיקפים ,כפי שקרה לי בחודש האחרון מאז חזרתי לאימונים?ואם לא מהי הסיבה לכך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היקפים

עופר קיס
    16/01/2008

פעילות אירובית איננה יכולה להוסיף להיקפים - רק עודף שומן או עודף מים
    הבעיה היא או מטאבולית או קשורה לתזונה. .
    יש בדיקות שיעזרו לך לדעת מה חילוף החומרים שלך ועל סמך זה לדעת כמה לאכול וכמה להוציא בפעילות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו