מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי שילוב אימוניםאסף19/08/2011
שלום
כפי שתמיד הבנתי, הכי טוב זה לשלב בין אימוני אירובי ואנאירובי.
תמיד כשאתה מתאמן אומרים לך להחליט קודם מה המטרה שלך ולפי זה לבנות את האימון. אבל, מה קורה כשיש לי 2 מטרות, ושתיהן אולי קצת סותרות?
כלומר, חשוב לי מצד אחד לפתח גוף שרירי וחזק, חשובה לי ההיפרטרופיה (לא ברמת בודי בילדר לתחרות, לא שותה אבקות וכו, אבל כן חשוב לי גוף שרירי). ומן הצד השני, חשוב לי מאוד גם הכושר האירובי שלי. אני רוצה להשתתף במריוצים, להצליח לרוץ 5 ו 10 ק"מ בזמנים טובים (שוב, אני חובבן, לא מקצוען, אך היום מירוצים רבים הם גם לחובבנים) וכמובן כל התועלות הבריאותיות. אני מאמן נוער לפני גיוס, אז שתי המטרות האלו מאוד חשובות לי גם בעבודה.
כיום, אני עושה אימון מלא על כל שרירי הגוף כ 2-3 פעמים בשבוע בחדר כושר, ובימים שאינני מתאמן על כוח אני רץ על ההליכון כ 12 ק"מ בקצב של 5 דקות לק"מ. אני בהחלט מרגיש שמאז שהתחלתי לעשות סקווטים עם משקלים ולעבוד עבודת מסה גם על הרגליים, אני מתקשה יותר בריצה. האם אין שום סיכוי לשלב ברמה הזו בין שני הז'אנרים? האם הפעילות האחת שאני עושה סותרת את השנייה? איך משלבים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
אסף20/08/2011אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי שילוב אימונים - תגובה
עופר קיס21/08/2011הי אסף
לא אי אפשר - קבל החלטה לפי חשיבות
אימון רגליים כבד, יפגע בריצה ולהפך
נסה להוסיף אבקות לאחר אימוני כוח ואירובי - זה יעזור מעט לןשמירה על תוצאות בניית הגוף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)