עזרה למבחן בראור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה למבחן בראור
    איילת
    20/08/2011

שלום, שמי איילת ואני חייבת עזרה דחופה!
    אני חיילת ואני עומדת לצאת לקורס קצינים בקרוב, ההכנה יוצאת בערך בעוד חודש אני צריכה עזרה בשיפור הכושר כדי לעבור בראור.
    נתונים עדכניים: ריצה: 15:23 ידיים-3 בטן-4
    ובזמן כל כך קצר בכמה אני יכולה לשפר..

אשמח לשמוע את העצות שלכם.. תודה!

(בתקופה האחרונה התאמנתי 3-4 פעמים בשבוע, וכעת נקעתי את הקרסול בזמן ריצה. מתי אוכל שוב לרוץ? )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה למבחן בראור

הוספת תגובה

• עזרה למבחן בראור - תגובה

ד''ר איתי זיו
    21/08/2011

הערותי...
    1. ראשית טפלי בקרסול במהרה על מנת שתוכלי לרוץ פיזיותרפיה כמובן תסיייע ולאחר ההחלמה חשוב לשלב מעט תרגילים פונקציונליים על מנת שלא תנקרעי הקרסול שוב. לדוגמה, עמידה על בוסו יחפה, הליכה בחול ים עמוק יחפה, הליכה במים רדודים יחפים , גובה המיים עד גובה הברך לכל היותר. הליכה של 30-20 דקות בימים לא עוקבים ועוד ועוד.
    2. אימון אירובי בשלב זה מומלץ לבצע יום כן יום לא ותוך שבועיים לעבור ליומיים אימון יום מנוחה וחוזר חלילה וזאת על מנת לבנות הכושר האירובי בהדרגתיות ולא להיפצע שוב. חשוב להעלות מרחק הריצה מדי 4-3 אימונים ב- 500 מטר. מספיק לרוץ במקרה המצוין עד 4 ק"מ. לאחר הגעה למרחק זה חשוב לשלב שיטות אימון כמו אימון פרטלק - שיני קצבים שמאוד יתאים לשיפור ממשי של היכולת האירובית. ניתן לעשות זאת בנקל על מסילה נייחת בחדר הכושר אך גם בחוץ.
    3. לגבי תרגילי כוח חשוב להקפיד על נפח גדול דיו. לבצע 5-6 סטים לידיים וכן לבטן. מומלץ שני תרגילים שונים 4-3 סטים לכל תרגיל. אין צורך להגיע למצב שבחזרה האחרונה אין אפשרות לבצע אף לו חזרה אחת. יש להתאמן ברמה נמוכה יותר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו