צריך להוריד 10-8 קילו בזמן קצר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך להוריד 10-8 קילו בזמן קצר
    עידו
    22/08/2011

שלום אני תומר אני בן 19 גובה 175 ושוקל 85.. לפני קצת יותר מחצי שנה שקלתי 75!
    עליתי 10 קילו בחצי שנהה!!! ואני רוצה להוריד בחזרה 10 קילו בתקופה של חודשיים!
    האמת שאני הולך כל יום לחדר כושר וכמעט כל יום פעמיים ביום... כל פעם אני עושה אירובי של 50 דקות ושורף 500 קלוריות בבוקר ו500 קלוריות בערב שזה יוצא 1000 קלוריות ביום.. אני אוכל בבוקר רק יוגורט 1.5 אחוז בצהריים אני אוכל אורז\פתיתים\ספגטי עם קציצות\חזה עוף וכולי בערב אני אוכל 2 פרוסות של לחם קל עם חומוס וביצה קשה.. ופירות פה ושם במשך היום..

טוב אז דבר ראשון אני עושה את הדיאטה הזאת במשך שלושה שבועות כבר ואין שינוי במשקלל!! נורא מוזר, זה בחיים לא קרה לי.. ועשיתי הרבה דיאטות בחיים!

גם הבנתי שזה לא טוב לעשות פעמיים ביום ארובי.. זה מוריד ממסת השריר!

אז כמו שכבר אמרתי אני רוצה להוריד 10 קילו בתקופה של חודשיים זה מאוד חשוב לי..
    אז אם תוכלו להציע לי תפריט מסויים ולהגיד לי גם איזה ספורט אני צריך לשלב עם זה אני אשמח מאודד!!

תודה מראש וסליחה על המגילה! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריך להוריד 10-8 קילו בזמן קצר - תגובה

עופר קיס
    24/08/2011

אתה כנראה לא אוכל מספיק
    אכול בצורה בריאה עם 3-4 ארוחות קטנות ומזינות
    בצע אירובי 6 ימים בשבוע משקולות פעמיים בשבוע
    וחכה בסבלנות - אם תמהר , הגוף יגיב בעצירה והורדת חילוף חומרים.
    אני הייתי ניגש לתזונאי ספורט
    בהצלחה וזהירות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו