מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בניית שרירי הליבה- פעילות מומלצת?ד22/08/2011
שלום,
אני בת 28 ומילדות, מסת השריר שלי נמוכה יחסית.
הדבר בולט בעיקר באזור השכמות- שבולטות החוצה באופן ניכר.
אני הולכת לשעורי ריקוד כ3 פעמים בשבוע אך באופן לא מפתיע, אני מרגישה שאין לכך השפעה על מסת השריר שלי.
אשמח לדעת האם ישנו סוג מסוים של אימון הנחשב כמומלץ ואפקטיבי במיוחד לבניית שרירי הליבה ומתאים לאנשים הסובלים ממסת שריר נמוכה ביחס לממוצע.
בגדול, אימוני מכשירים בחדרי כושר פחות מושכים אותי והעדיפות היא לחוגים מודרכים קצביים (אך אהיה מוכנה לנסות כל דבר שישפר את המצב).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניית שרירי הליבה- פעילות מומלצת? - תגובה
עופר קיס24/08/2011שעורי עיצוב יהיו מצויינים
אם אין שם אז פילאטיס ריצפה ופעמיים בשבוע 4 מכשירים בחדר כושר 2 מחזורים בלבד - לוקח 12 דקות אבל אפקטיבי
לחיצת כתפיים
לחיצת חזה
לחיצת רגליים
תרגיל לגב עליון - פולי
שווה להתאמץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, אשמח אם תחדד:
ד24/08/2011לאילו שעורי עיצוב התכוונת בהמלצתך הראשונה?
ובמידה שאינני מוצאת שעורי עיצוב מהסוג המומלץ,
אשמח לדעת מה מבין הבאים הכי אפקטיבי לחיזוק הגב העליון:
1. פילאטיס רצפה
2. פילאטיס מכשירים (יקר להחריד- השאלה האם עדיף על פני הרצפה)
3. אימון רצועות (TRX?)
4. אימון כח במכון כושר
5. ריקוד על עמוד (טרנד חדש בסטודיואים למחול שטוענים שהוא מחטב מאוד).
כאמור, אישית אני מתחברת יותר לפעילויות אירוביות-קצביות מאשר למכשירים ושעורי עיצוב אבל בראש ובראשונה חשוב לי שזמני וכספי יושקעו בפעילות שתניב תוצאות.
לכן תשובתך חשובה לי.
אני יכולה להקדיש לכך פעמיים בשבוע וחשוב לי מעבר לעניין הבריאותי, גם לראות שיפור קוסמטי בתוך פרק זמן סביר (מס' חודשים).
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)