אימון אינטרוולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון אינטרוולים
    רונן
    23/08/2011

שלום לכולם!

אני לא כזה אוהב לרוץ אבל אני כן רוצה לבצע אימון אינטרוולי כלשהוא כי שמעתי שזוהי דרך מצויינת לשרוף שומנים.

אני רוכב על אופניים(בת"א), זה אפשרי לעשות את זה על אופניים? ואיך עושים את זה בכלל?

תודה, רונן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון אינטרוולים

הוספת תגובה

• אפשר בהחלט

אסתי
    23/08/2011

ודאי שאפשרי. דווש במהירות (אם יש לפניך עליה, עוד יותר טוב) למשך זמן קצר עד שהדופק שלך מגיע לטווח הרצוי בהתאם לגילך ומצבך הגופני, ואח"כ סע באיטיות (או בירידה) עד שהדופק שלך יורד, וחוזר חלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון אינטרוולים - תגובה

עופר קיס
    24/08/2011

שלום רונן
    לאחר חימום ברכיבה מתונה במשך 7-10 דקות, בצע רכיבה מאומצת במשך כ 30 שניות ואז הרפה את הקצב למשך כ 2 דקות, בצע זאת 6-10 פעמים בצורה הדרגתית.
    ניתן גם לבצע 2-4 דקות ברכיבה מאומצת למחצה ו 2 דקות להתאושש בקצב קל כפול 4- 8
    לא לשכוח 5 דקות התאוששות ומתיחות בסיום למנוע קיצור שרירים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו