שאלה לגבי כושר וירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי כושר וירידה במשקל
    שירה
    28/08/2011

שלום, אני בת 24, גובה 1.50 ושוקלת 47 ק"ג.
    כבר חודש וחצי שאני עושה הליכות 5 פעמים בשבוע על הליכון במהירות של 6.0 קמ"ש כל פעם 35 דקות. עד עכשיו הורדתי אולי קילו אחד, וגם זה לפי שיגעונות של המשקל.

השאלה שלי היא-למה אני לא יורדת במשקל? אני לא אוכלת יותר מדי (מעבר למה שצריך ביום), לא אוכלת לא מסודר, הפעמים היחידות שאני מרשה לעצמי לאכול מתוקים או לשתות קולה למשל היא בימי שבת. אז למה אני לא יורדת? לפני שנתיים הייתה לי תקופה של כמה חודשים שבה עשיתי בדיוק מה שאני עושה עכשיו. רק שאז הצלחתי להוריד במשקל. אני כבר קרובה לייאוש. איך זה שבחודש וחצי הורדתי בקושי קילו אחד?

אשמח לקבל תשובה ועזרה!

שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מאיתי - תגובה

ד''ר איתי זיו
    29/08/2011

הערותי....
    1. ייתכן שחילוף החומרים מאוד איטי ועצל ולכן חל קושי ממשי בירידה במשקל. מומלץ לאמץ אורח חיים פעלתני הכולל אימונים אנאירוביים ואירוביים על בסיס קבוע.
    2. העלייה במשקל קשורה במספר הקלוריות היומי אותו צורכים וסוג המזון. משפיע על אחוזי השומן והמשקל באופן ממשי.
    3. מומלץ מאוד להתייעץ עם איש מקצוע בעניין. דיאטן ספורט רציני.
    4. במידה והירידה במשקל בשלב זה הנה מועטה הרי שהדבר יימשך זמן רב יותר וחשובה הסבלנות.
    בהצלחה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי, תודה רבה!

שירה
    29/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו