מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריצת 2000גיל17/01/2008
שלום לכולם,
אני מתגייס עוד שלושה שבועות . במסגרת הטירונות אני עושה מבחן בר אור שכולל ריצת 2000 מ'.
התחלתי להתאמן בראשון שעבר. רצתי פעמיים שבוע שעבר והשבוע רצתי עוד פעמיים. כל ריצה כללה שיפור בזמנים. כרגע אני עומד על 8:30 כשהמטרה זה לנסות לרדת מזה ל8:20 או פחות.
השאלה שלי האם שיטת האימון שלי טובה (ריצה של 2000 מ' 2-3 בשבוע). אם אני אמשיך כך עוד שלושה שבועות יחול עוד שיפור או שזה יפגע בי?! האם כדאי לעשות ריצות נוספות?
תודה לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצת 2000
עופר קיס17/01/2008אני ממליץ על
יום א, ריצה בת 20 דקות בה אתה רץ דקה מהר, שתי דקות קל, ( לא כולל ריצה קלה ל 5 דקות חימום)
יום ב, ריצה קלה של 20 דקות,
ג. יום מנוחה,
ד. שוב הריצה הראשונה רק
ה. מנוחה
ו.. 2000
אם אתה מרגיש נוח עם זה ושיפרת שוב, תמשיך שבוע הבא באותה תכנית, רק תעלה את מהירות
ריצות ההפוגות.אם אתה לא מרגיש נוח קצר הכול ב 5-7 דקות. אל תשכח למתוח שרירים אחרי.
בשבוע השלישי, אל תרוץ יומיים לפני המבדק או ריצה קלה של 15 דקות.
תחזור ותספר מה הענינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראה מה חשבתי
גיל17/01/2008בגלל שאני לא בכושר גרוע (רצתי את ה-2000 בפעם האחרונה ב8:30 שזה מכובד) אני חושב שאני מסוגל לרוץ 2000 מ' פעמיים בשבוע. נגיד ראשון וחמישי ובשלישי לשלב איזה ריצה קלה של 20 דק'.
זה יזיק לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)