ריצת 2000

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצת 2000

שלום לכולם,
    אני מתגייס עוד שלושה שבועות . במסגרת הטירונות אני עושה מבחן בר אור שכולל ריצת 2000 מ'.
    התחלתי להתאמן בראשון שעבר. רצתי פעמיים שבוע שעבר והשבוע רצתי עוד פעמיים. כל ריצה כללה שיפור בזמנים. כרגע אני עומד על 8:30 כשהמטרה זה לנסות לרדת מזה ל8:20 או פחות.
    השאלה שלי האם שיטת האימון שלי טובה (ריצה של 2000 מ' 2-3 בשבוע). אם אני אמשיך כך עוד שלושה שבועות יחול עוד שיפור או שזה יפגע בי?! האם כדאי לעשות ריצות נוספות?
    תודה לכולם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריצת 2000

הוספת תגובה

• ריצת 2000

עופר קיס
    17/01/2008

אני ממליץ על
    יום א, ריצה בת 20 דקות בה אתה רץ דקה מהר, שתי דקות קל, ( לא כולל ריצה קלה ל 5 דקות חימום)
    יום ב, ריצה קלה של 20 דקות,
    ג. יום מנוחה,
    ד. שוב הריצה הראשונה רק
    ה. מנוחה
    ו.. 2000
    אם אתה מרגיש נוח עם זה ושיפרת שוב, תמשיך שבוע הבא באותה תכנית, רק תעלה את מהירות
    ריצות ההפוגות.אם אתה לא מרגיש נוח קצר הכול ב 5-7 דקות. אל תשכח למתוח שרירים אחרי.
    בשבוע השלישי, אל תרוץ יומיים לפני המבדק או ריצה קלה של 15 דקות.
    תחזור ותספר מה הענינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראה מה חשבתי

בגלל שאני לא בכושר גרוע (רצתי את ה-2000 בפעם האחרונה ב8:30 שזה מכובד) אני חושב שאני מסוגל לרוץ 2000 מ' פעמיים בשבוע. נגיד ראשון וחמישי ובשלישי לשלב איזה ריצה קלה של 20 דק'.
    זה יזיק לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו