מה מחזק יותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה מחזק יותר
    חסוי
    17/01/2008

רציתי לדעת מה מחזק יותר ומה משפיע יותר מהר חדר כושר או אימון ביתי (משקולות מטח מקביליות שכיבות שמיכה ובטן) ואם אני יתאמן שלוש חודשים בחדר כושר האם אני יצליח לשמור ולשפר את התוצאות באימון ביתי אחר כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה מחזק יותר

הוספת תגובה

• חדר כושר או בבית

עופר קיס
    17/01/2008

תלוי מה יש לך בבית.
    אם יש לך ספת לחיצה, משקוליות מ 2.5 -25 ק"ג, מתח ומקבילים וכלוב לSQUAT אין לך מה להגיע לחדר כושר, חוץ מהפן החברתי כמובן. אם אין לך, אז התשובה ברורה.
    מילת המפתח היא גיוון ואימון נכון
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראה מה חשבתי

בגלל שאני לא בכושר גרוע (רצתי את ה-2000 בפעם האחרונה ב8:30 שזה מכובד) אני חושב שאני מסוגל לרוץ 2000 מ' פעמיים בשבוע. נגיד ראשון וחמישי ובשלישי לשלב איזה ריצה קלה של 20 דק'.
    זה יזיק לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות בשרשור. לא להתייחס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו