מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמחח נוראא אם תעזרו לי!מירב06/09/2011
רציתי לשאול:אני בת 18 משקל 63 על 154,ויש לי בעיה ממש בחלק התחתון של הגוף,בבטן ובמותניים ובישבן.ורציתי לדעת איך אני יכולה לרדת במשקל..ואיזה סוג של ספורט לעשות...הבעיה שבמכון שלי(שקרוב לביתי...אני גרה בישוב ולכן זה קשה למצוא מכון)יש רק מכשיר מדרגות,הליכון ומישקולות...עד 5 קיל,עשיתי במשך 4 חודשים הליכון 40דקות במהירות גבוהה ועלייה גבוהה...(הרס לי את הברכיים)ושרפתי500 קלוריות כל פעם ועל המדרגות 20 דקות הורדתי 200 קלוריות (=700 כל פעם.4 פעמים בשבוע)משקולות 5 סטים 30 פעם.וכפיפות בטן 30 רגילות ו30 לכל צד ועוד 30 כפיפות גב וכפיפות רגליים.לא ראיתי כמעט תוצאות.כמעט בכלל!!!וכולל תזונה נכונה בערך 1000-1200 קלוריות כל פעם.
המשך בתגובה...סליחה על החפירות=]
(בבוקר חצי כוס גרנולה וחצי כוס סובין עם יוגורט 1.5 %,בצהריים כוס פחממה,ירק מבושל וטרי.ובערב שתי פרוסות לחם שיפון וחביתה משני חלבונים וחלמון אחד,וירק.3 כוסות נס ביום)..אך לא ירדתי הפסקתי לחודש ואני רוצה לחזור להתאמן אני פשוט לא יודעת מה לעשות כדי לרדת לכן רציתי לדעת איך אפשר לעשות אימון טוב לבעיה שלי...למרות חוסר המכשירים?...(המאמינים במכון נותנים את אותו אימון לכולם)...ורציתי לדעת מה עשיתי לא טוב בפעם הקודמת?
סליחה על המגילה!!!!אך אני קצת מיואשת!!!!אשמח נוראאא אם תעזרו לי!!!בבקשה תענו לי=]
אלקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלכס
ד''ר איתי זיו08/09/2011הערותי....
1. אימונין ממשוכים או עצימים ללא הכנה מתאימה בהחלט הנם מקור לפציעות ובעיות שונות.
2. חשוב לבצע אימוני כוח על מנת לזרז ירידה במשקל. באמצעות כך מעלים חילוף החומרים הבסיסי.
3. במידה והברכיים בריאות מומלץ לבצע אימונים אירוביים ואנאירוביים לפי תוכנית מסודרת. במידה ואין מספיק מכישרים ניתן לבצע מספר תרגילים מורכבים בכל פעם. 3 פעמים בשבוע בסך הכול. לדוגמה: סקווט, מכרעים וסומו סקווט לרגליים, לחזה - שכיבות סמיכה ולחיצת חזה במכונה ייעודית, לגב- משיכת פולי עליון בישיבה באחיזה צרה, לכתפיים, לחיצת כתפיים עם משקולות יד או מוט, לשרירי הבטן ניתן לבצע כפיפות גו באלכסונים או בשכיבה על הגב גלגול אגן לאחור. כל תרגיל מצוין 12-15 חזרות בעומס בינוני ולעלות העומסים בהדרגתיות מדי 4-3 אימונים. משך האימון - 25 עד 30 דקות. זמני מנוחה בים הסטים- 60 שניות בממוצע.
4. חשוב להתייעץ לגבי התזונה בפורום המתאים.
5. פעילות אירובית לבצע מספר פעמים בשבוע 5-4 בדופק מתאים.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)