הורדת אחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת אחוזי שומן
    חופית
    10/09/2011

אהלן, אחה"צ טובים !

אני בת 22, שוקלת 49, נמוכה-1.49.

על פניו המשקל שלי נראה תקין.
    אם כי אני מלאה במקומות מסויימים - ישבן, ירכיים, זרועות.
    אחוזי השומן שלי גבוהים.
    הבנתי שדיאטה לא בשבילי, אני לא רוצה לרדת במשקל .
    אני מעוניינת לחטב את אותם המקומות שציינתי.
    כיצד עושים זאת? תזונה אחרת? ספורט? איזה סוג של ספורט?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת אחוזי שומן

הוספת תגובה

• פעילות גופנית

איתי הר-ניר
    10/09/2011

מומלץ שתבצעי פעילות גופנית המערבת פעילות של קבוצות שרירים גדולות.
    הפעילות צריכה לכלול אימונים אירוביים ואימוני התנגדות.
    אם את לא מעוניינת לרדת במשקל עלייך לשמור על מאזן קלורי נטרלי.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת אחוזי שומן - תגובה

ד''ר איתי זיו
    12/09/2011

הערותי....
    1. ריכוז השומן תלוי רבות בגנטיקה, אופן האימון וכמובן - התזונה. לפיכך ייתכן שגם אימונים מתאימים לא ממש יפחיתו את השומן באותו אזור מבוקש! אך חשוב לדעת שניתן להשיג תוצאות מצוינות באמצעות אורח חיים מתאים הכולל אימונים אפקטיביים, תזונה מתאימה וכדומה.
    2. חש/וב במיוחד לבדוק הרכב הגוף. אולי כלל הנך במצב המתאים מבחינת אחוזי השומן ומסת גוף רזה? אחוזי שומן ממוצעים הנם בטווח של 29-22 אחוז בממוצע.
    2. חשוב לבצע תרגילים מורכבים בעיקר על מנת להפעיל את מרביתצ השרירים בגוף. ניתן לשלב בין תרגילים מורכבים וכך גם להעלות את הדופק באופן ממשי. לדוגמה: ביצוע סומו סקווט עם תרגיל כפיפת מרפקים תוך כדי. לחיצת כתפיים בישיבה על כדור פיטבול ועוד.

3. חשוב לבצע אימונים אירוביים 5-4 פעמים בשבוע בדופק מטרה חצי שעה ואולי אף יותר. תלוי מאוד במצב הכולל ומידת ההתקדמות.
    4. לגבי סוגי אימון הדבר תלוי רבות במתאמן. האם מתאימים אימונים קשים במייוחד כמו קטלבלס או קרוס פיט או אימונים קלים כמו הליכה, שיעורים מסוימים בסטודיו וכדומה. התוצאות הן כמובן בהתאם. באמצעות אימון משקולות בחדר הכושר ניתן להשיג תוצאות מצוינות אך האימון לא ממש פונקציונלי. לפיכך בחירת סוג זה או אחר של אימון תלוי בהרבה משתנים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו