שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    ליאור
    17/09/2011

היי, אני בחורת בת 22,
    אני מתאמנת בכל יום, יום אירובי ( ריצה במהירות 9-10 קמ"ש למשך 50 דקות) ויום כוח ( תוכנית AB).
    תכננתי בנובמבר הקרוב להגיע למירוץ העממי של עלייה במגדלי עזריאלי,
    והייתי רוצה לדעת איך אוכל לשפר את הכושר הגופני בכדי להגיע לשם מוכנה יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• לליאור

ד''ר איתי זיו
    17/09/2011

ראשית כל הכבוד...
    כמה הערות והארות...
    1. האימונים הנמצוינים לא יתרמו היכולת הגופנית לקראת משימה של אימון מדרגות (!!!). לשם כך יש לבצע אימונים מתאימים.אימוני איכות המתבטאים באימוני אינטרוולים על בסיס קבוע 2 פעמים בשבוע. אימוני מדרגות מובנים וכדומה. ריצה בשיטת הרצף כפי שנעשה כעת לא ממש תסייע מכיוון שעלייה במדרגות בריצה מהירה מאוד מגבירה את קצב הלב עד למירבי ויש לשם כך לבצע אימוני הסצגלות.
    2. אימוני כוח - לבצע בעיקר תרגילי רגליים מורכבים ותרגילים אחרים. תרגילי רגליים לדוגמה - סקווט, מכרעים דינמי, סומו סקווט וכדומה.
    3. ניתן ומומלץ מאוד להצטרף חאימוני אתלטיקה 2-1 פעמים בשבוע. יתרום רבות לשיפור היכולת הגופנית והתוצאות ואולי אף יש סיכוי להגיע בין 3 המקומות הראשונים.
    4. חשוב לבנות תוכנית אימונים מסודרת לשם השגת המטרה.
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן בטח עלייה במגדלי...

המצחיק שלך פועל שעות נוספות?

יא ת'חת. עלק מגדלי ______ בקושי במעלית את יכולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטער זה לא אני.

אחי הקטן חשב שאני מדבר עם ידידה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו