מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריצה ודופקr17/09/2011
שלום אני בת 22 שוקלת 60 ופשוט מכורה לספורט הכרתיאת העלם הזה לפני שנתיםם ומאז לא יכולה לעזוב אותו.
יש לציין כי אני עושה את כל הפעיליות שאפשר,ספיניג,שיערי עיצוב,קיקבוקס,כח,אליפטיקל.לארחונה התחלתי להשקיע יותר באימוני ריצות והפחתתי את אימוני הספינינג ל3 ולפעמיים 4 בשבוע.
השאלה שלי היא כזאת הכושר שלי נחשב לטוב אבל יש דבר אחד שאני לא מבינה אני עובדת עם שעון הדופק לאחרונה העברתי אותו לאחוזים ואני רואה שכבר אחרי כמה 3 דקות ריה אני מגיעה ל80 אחוז(וזה במקרה הטוב) אבל מצד שני לדוגמא אני רצה מהר ואז לוחקת מנוחה של דקה או שתיים הדופק שלי מ90 יכול לרדת פתאום ל60-70.השאלה שלי לגבי זה שהדופק עולה יחסית מהר האם זה הגיוני,יכול להיות שהנוסחא לו תואמת לי.כי במחינת הנוסחא ה80 אחוז שלי צריך להיות 160 אבל מצד שני אני עוברת אותו בקלות מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצה ודופק - תגובה
עופר קיס18/09/2011אם הדופק שלך יורד מהר סימן שמערכת העצבים שלך הסתגלה לפעילות וזה סימן טוב
אם הדופק שלך עולה מהר מדי, נסי לבצע את ההגברה באופן יותר הדרגתי. אם את עדיין לא בטוחה, בצעי בדיקת מאמץ במכון לרפואת ספורט ואז גם תדאי במדויק באילו עצימויות או דפקים לבצע את אימונייך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)