כמה שאלות לי אליך...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות לי אליך...

1.המבנה שלי הוא "גוף גיטרה", כאילו חזה נגיד 90 בטן 60 והמותניים 90(כמובן סתם זרקתי) אבל אני בחיטוב סוג של דיאטה שאני לוחץ על המותניים
    יש שומן אבל אם אני לוחץ על השומן ואני מגיע כבר לעצם זה עדין רחב שמה או שאולי יש בפנים שומן פנימי? וזה יסתר לאחר החיטוב?

2.האם החגורות רטט עוזרות במשהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות לי אליך...

הוספת תגובה

• הקפצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגיל

ד''ר איתי זיו
    20/09/2011

חשוב לדעת ולמדוד אחוזי השומן בגופך. בנוסף, פיזור השומן בגוף האדם הנו גנטי ומשתנה מאחד לאחד. כך שלאחד ריכוז השומן הנו במותניים ואילו אצל אחר דוווקא באזור הבטן ועוד.
    ייתכן שישנו גם ריכוז שומן באיברים פנימיים אך זאת ניתן לדעת רק באמצעות בדיקות רפואיות שונות ולא למראית עין.
    חגורות הרטט טובות במיוחד למי שמוכר אותן. הן לא יתרמו להפחתת שומן . לשם כך מומלץ לאמץ דיאטה היפוקלורית, אימונים אירוביים ואנאירוביים על בסיס קבוע וכדומה. לצערי לא נמצאה עדיין שיטה אחרת.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו