מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימוני משקל גוף לעומת אימוני משקולועמנואל23/09/2011
היי, אני רוצה להתאמן במשקולות אבל שמעתי שזה פוגע בגדילה אז החלטתי להתאמן באימוני משקל גוף שזה כולל:
שכיבות סמיכה
כפיפות בטן
מתח
מקבילים
ועוד כמה שאני לא יודע איך קוראים להם (תרגיל ליד האחורית)
ורציתי לדעת אם גם באימוני משקל גוף אני אקבל שרירים יפים בחזה וקוביות בבטן ושרירים ביד האחורית והקדמית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימוני התנגדות
איתי הר-ניר24/09/2011אימוני התנגדות באמצעות משקולות אינן פוגעות בגדילה.
יתרה מכך, מקצת מהתרגילים כנגד משקל גוף אף קשים בהשוואה לאימונים עם משקולת יד.
מראה ויזואלי אינו קשור רק לאימוני התנגדות, וקשור משמעותית בתזונה וגנטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימוני משקל גוף לעומת אימוני משקולו - תגובה
עופר קיס25/09/2011
לי יש העדפה מלאה לתרגילי משקל גוף,
ודא שהביצוע נכון, כלומר הגוף פועל בצורה סימטרית ובטווח כמה שיותר מלא של הפעולה
וודא שהגב ישר , וודא מנוחות מספיקות בין מחזורים.
ושאין יותר מדי עומס על המפרקים
התוצאה תהיה מעולה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
עמנואל05/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכמה זמן לחכות בין סט לסט?
עמנואל05/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
עמנואל05/10/2011רציתי להראות לך את התוכנית שלי תגיד לי מה אתה חושב עליה:
20 מתח רגיל, 2 סטים של 10 חזרות, ועוד 20 מתח מסוג שונה אני לא יודע איך קוראים לו
80 כפיפות בטן
75 שכיבות סמיכה
ועוד תרגיל ליד האחורית 40 חזרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה - תגובה
עופר קיס05/10/2011יד אחורית לא ברור - מה עם מקבילים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכמה זמן לחכות בין סט לסט? - תגובה
עופר קיס05/10/2011אם קשה לסיים סט של 10 חזרות 60-90 שניות מנוחה
אם 20 חזרות 60-120 שניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)