מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעצבן!מישהי26/09/2011
היי אני בת 18
גובהי הוא 161 ויש לי תחת גדול ומכוער:( משקלי 68-70 אין שינוי משמעותי.
אני כבר מאז הראשון לספטמבר הולכת לבצפר הלוך חזור ברגל.
יש לי איזה יותר מ 40 גרמים של מדרגות לעלות ומסלול של רחוב או שתיים ללכת.
אני עושה זאת 5 ימים בשבוע הלוך חזור אך התחת עקשן מדי...
העם מה שאני עושה יעזור לי בקרוב?
מה אני עושה, איך אני נפטרת מהתחת המעצבן הזה כמה שיותר מהר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעצבן
איתי הר-ניר26/09/2011ראשית כל הכבוד על היוזמה.
שנית עלייך להבין שלא ניתן לכוון את הורדת השומן למקום ספציפי בגוף.
הפעילות שאת מבצעת מבורכת אך ללא שמירה על מאזן קלורי מתאים השינויים יהיו מוגבלים, אם בכלל.
עלייך להתמיד בפעילות שאת מבצעת, לנסות לשלב מקצבים מהירים לעומת איטיים, לנסות להתמיד בפעילות לאורך זמן של כ 30- 40 דקות. (בהמשך ניתן עד שעה).
וכמובן אני ממליץ לך לקבל הכוונה לביצוע אימוני התנגדות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר איתי זיו27/09/2011הערותי....
1. חשוב במיוחד לבנות תפריט תזונתי מושכל. תוצאות טובות תלויות בכך רבות.
2. חשוב לבנות תוכנית אימונים מתאימה ובמקביל לתפריט התזונתי להפחית אחוזי שומן שהם מקור הבעיה בהיבט האסתטי. כשאחוזי השומן נמוכים יחסית (לדוגמה- 20-23%) יש לכך השפעה רבה על ההופעה החצונית.
3. מומלץ לבצע תרגילים ומאמצים המפעילים את הגפיים התחתונים באופן ממשי. עלייה במדרגות- כל פעם שתי מדרגות, תרגילי כוח מתאימים בחדר הכושר ומחוצה לו ועוד.
4. חשובה ההתמדה וגם להפחית חצי אחוז שומן במהלך חודש זו התקדמות . אי לכך מומלץ לבדוק הרכב הגוף על מנת לאמוד התוצאות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעצבן! - תגובה
עופר קיס27/09/20111. תזונה נכונה
2. עוד קצת יותר הליכה
3. תרגיל לישבן בו את שוכבת על הגב ברכיים כפופות ,כפות רגליים על הרצפה ומרימה רק את הישבן כלפי מעלה ( מנתקת אותו. יום כן יום לא, 15 חזרות כפול 3 .דקה מנוחה בין הסטים
4. סבלנות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)