מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לאיתי זיו, בנושא הליכה מהירהאורן07/10/2011
איתי שלום רב,
ברצוני רק לדעת שאני הכן מתאמן נכון ולא פוגע בגוף.
אני כבן 30 מתאמן כל בוקר, אני שותה מים או קפה בבוקר וחצי שעה לאחר מכן
עושה הליכון (בבית), מתחיל ללכת על ההליכון כ- 10 דקות חימום במהירות של בין 6 ל- 6.5 קמ"ש ועוד 50 דקות או שעה הליכה בקצב של בין 6.8 ל- 7.5 קמ"ש (עולה בהדרגתיות).
האמת שאני מתאמן כבר כ- 2 חודשים, התחלתי מיום כן יום לא ועכשיו אני משתדל
ללכת כל יום עם הפסקה של פעם בשבוע.
הייתי שמח לדעת האם אני אני בכיוון הנכון?
תודה בינתיים ושיהיה המשך יום נעים, אורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורן
ד''ר איתי זיו17/10/2011הערותי...
1. האימון המצוין הנו הדרגתי ועל פניו נראה גם בטוח. חשוב להגדיר בצורה טובה את מטרת האימון ולפי זה לבנות תוכנית אימונים מסודרת. חשוב לשלב גם אימוני כוח וגמישות על מנת לשפר יכולות גופניות חשובות מאוד שלא ממש ניתן לשפר על ידי הליכה.
2. כמובן, שחלק משמירה על אורח החיים הבריא והשיפור בכושר הגופני הנו התזונה הנכונה.
בהצלחה רבה וכל הכבוד על ההתמדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)