לד"ר איתי זיו, ניתור איך ממשיכים לה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר איתי זיו, ניתור איך ממשיכים לה
    חנן
    08/10/2011

שתפר
    אני בן 21 משחק כדורגל 5 פעמיים בשבוע ומתאמן 3 פעמיים בחדר הכושר כבר מספר שנים.
    שמתי לעצמי דגש!!! מאוד חשוב לעבוד על הניתור, זאת אומרת כאשר יש כדור בגובה לנתר יותר גבוהה מהשחקן הייב ולנגוח לפניו בגובה.
    עבדתי ממש ממש קשה כדי לשפר מרכיב זה עם אין ספור תרגילים כולל הרבה מאוד תגובות ותרגילים שאתה נתת לי את הדעה המקצועית שלך.
    תרגילים לדוגמא:קפיצות עם כדור כח,קפיצות למקומות גבוהיים עם 2 רגליים/רגל אחת, קפיצה לגובה עם מוט ומשקולות בצדדים, החלפת רגליים(מספריים) באוויר,קפיצה ממקום גבוה למקום נמוך ואז עוד פעם למקום גבוה עם ובלי משקל וכמובן חיזוק הרגליים עם מכונות, וחיזוק השרירים המיצביים.
    אין ספק שאני מרגיש שיפור עצום ביכולת שלי לקפוץ לגובה עם שחקן יריב, למרות שאני לא גבוהה לעמדה שלי, שמתאמנים מגיעים לתוצאות לא ככה איתי :)

איתי מה לעשות כדי להמשיך להשתפר בניתור? האם להמשיך עם אותה תוכנית או צריך לשנות אותה?
    תוכל לתת לי טיפים איך להמשיך מפה? כל מילה שלך תעזור לי אתה תותח
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחנן - המשך תגובה

ד''ר איתי זיו
    09/10/2011

מוסיף...
    1. ראשית, כל הכבוד על ההשקעה. ממש. אימונים לשיפור הניתור ממש לא קלים לביצוע ומצריכים עבודה לא מועטה.
    2. מציע להמשיך עם התרגילים הללו תוך מתן מנוחה מתאימה של 72 שעות בין אימון לאימון. מציע להחליף התרגילים, חלקם אחת לחודש עד חודש וחצי בממוצע. חשוב לזכור שאימונים פליאומטריים הנם יעילים במיוחד לעניין וחשוב לעשות בהם שימוש כמו עד עכשיו. אפשרי כמובן עם תוספת משקל: משקולות יד, תרמיל גב וכדומה.
    3. חשוב לבצע אימונים ליזוק השרירים המייצבים במפרקים השונים. אי לכך לבצע תרגילים של כוח מתפרץ על פיתה מגומי או קרש מתכוונן. מסייע מאוד לשיפור היכולת הגופנית ותורם להפחתת פציעות פוטנציאליות.
    4. חשוב לבדוק מידת אחוז השומן בגוף . ירידה באחוז השומן תשפיע גם על שיפור היכולת הגופנית, לרבות ניתור.
    5. מציע לפנות למאמן מוסמך ולבנות ממש תוכנית מסודרת שנתית ואולי מספר אימונים אישיים. כדאי. שולח שני ניידים של אנשי מקצוע מעולים. צור קסטל 0542426486. ניר חן. 0522781225.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו