מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימוןשגיא23/01/2008
המאמן נתן לי תוכנית אימונים שהיא מחולקת לשניים דוגמא כתפיים. חזה. ויד אחורית . 3 תרגילים שיש מכל תרגיל 2 סוגים של זויות השאלה היא שאני עובר את השעה ומגיע לשעה ורבע מה עלי לעשות כדי לא לעבור? ואם זה בסדר לעבור? זה לא הרבה תרגילים רק פשוט המנוחה בין סט לסט לוקחת זמן. יש לציין שאני עובד על מסה . תודה רבה על התשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון ארוך
עופר קיס23/01/2008תוריד מחזורים או תבצע סופרסטים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסופר סטים
שגיא25/01/2008מה זה סופר סטים איך עושים את זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסופרסט
עופר קיס27/01/2008זוג תרגילים או נגדיים או של אןתה קבוצת שריר שמבוצעים אחד מיד אחרי השני
למשל לחיצת רגליים ומיד אחר כך ירך אחורית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני תוכנית האימונים כמה שאלות...
יוני לינצקי23/01/2008לפני שעובדים על מסה יש לבנות בסיס טוב לפחות של כמה חודשים...אני מקווה שאת הבסיס עשית.. ועכשיו לשאלה ...תוכנית האימונים של המאמן שלך טוב יש אפשריות רבות לתוכניות אימונים לצורך פיתוח מסה.
החשוב ביותר זה לעבוד בצורה איטית וההפסקות בין החזרות שלא ירדו בין 30-45 שניות. דבר זה מאוד חשוב כי אז ניתן יהיה רק לסיים את 4-5 סטיים לכל תרגיל .
הבנתי שכתוצאה מכך זמן האימון הוא לוקח יותר משעה, חשוב מאוד להקפיד אל אימון איכותי!! ולא העיקר להגיד"הלכתי לחדר כושר" יש לבצע לאחר האימון מתיחות של כל הגוף וביחוד של השרירים העיקרים של אותו אימון.
ולסיום תזונה מרכיב מאוד חשוב בפיתוח מסה ושינה לא פחות...
וכמובן הרבה התמדה והצלחה באימונים:)
פורט כושר- www.YLfit.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)