מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מס' שאלות..אודל26/01/2008
היי אני מטר 63 ושוקלת 60 בת 21..התחלתי לקיים תפריט דיאטה הכולל כ1100-1300 קלוריות..בהמטרה שלי להיות פחות 8-10 קילו..
אני מתעמלת כמעט כל יום בחדר כושר כשעה{למעט יום שבת} ורציתי לדעת אם אני אוסיף לדוגמא בערב{אני מתעמלת בסביבות 12 בצהריים}עוד כ 20-30- דק' ריצה\הליכה מהירה על ההליכון בבית זה יזרז יותר את קצב ההרזיה שלי או שאין כבר אפקטיביות בפעילות זו..?..
עוד שאלה קטנה שמטרידה אותי ואת חברותיי,כמה מחברותיי טוענות שקיום סקס על בסיס יום יומי,מרזה ואף מחטב את הגוף....ויש אפילו שמעידות שזה מה שגרם להם לרזיה של כ- 5 קילו ויותר..
לי זה נראה קצת מפוקפק,בכל זאת זה לא מרתון...{ :
בתודה מראש על תשובות מקסימות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאודליה..
יוני לינצקי26/01/2008קודם כל התפריט שלך דל מאוד בקלוריות. לפני הנתונים האנטרופמטרים שלך ..את צריכה לאכול לפחות 2000 קלוריות ביום.
ברגע שאת מחסירה מהגוף לפחות מחצית מכמות הקלוריות הנחוצה ,אין לגוף מספיק אנרגיה כדי לבנות את השרירים לאחר האימון וגם אין לו מספיק אנרגיה כדי לתפקד.
לדעתי את צריכה להעולת את כמות הקלוריות ולהוריד את מספר האימונים בחדר הכושר להוריד ל4-5 אימונים לשבוע , ולהישתדל לפזר אותם על פני השבוע... שעה של חדר כושר כל יום מספיקה בהחלט.
סקס היא פעילות גופנית כמו כל פעילות אז כמות הקלוריות שם די זניחה לעומת אימון בחדר הכושר...
שיהיה שבוע טוב //
יוני לינצקי מאמן כושר אישי-www.YLfit.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
עופר קיס27/01/2008כן הוסיפי יחידות של אירובי מתון
לא שמעתי שמרזים מסקס
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)