תפריט וספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט וספורט
    לידור
    26/10/2011

שלום..בת 20 ..אני בדיאטה כבר 4 וחצי חודשים בערך..הייתי שוקלת 65 והיום אני שוקלת 53 ...בחודשם הראושנים עשיתי דיאטה עם תפריט רגיל והליכה על הליכון כל יום..בחודשיים האחרונים נכנסתי לזה חזק נהיתי אובססיבית להליכון...שאם יום אחד אני לא עושה אני משתגעת..וכמובן עשיתי דיאטה יותר חריפה וירדתי הרבה יותר מהר והיום הגעתי לסביבות ה53..הגובה שלי הוא 1.60..ובחודש האחרון בגלל שהתחלתי סוג של כסאח..נהיה לי שיבושים במחזור שלעולם לא היו לי...נהיתי יותר חלשה ויותר עצובה...אני יודעת שזה בגלל שהגוף לפעמים רעב ומגיב כך..כולם אומרים לי להפסיק לרדת ולהתחיל לשמור...אני רוצה להגיע למשקל 50 ורוצה להמשיך בדיאטה רגיל ולהפסיק עם הכססאח..לאכול ארוחות מסודרות הפחד שלי שאני ישמין מזה כי התרגלתי לאכול ממש מעט..וכמובן שורפת 550 קלורייות כל יום...ורוצה גם לרדת ל6 פעמים בשבוע...האם אני יכולה להתחיל ללאכול יותר מסודר וזה לא יפגע בדיאטה? וגם שאסיים אותה ואתחיל לשמור על המשקל..אני יכולה לעשות ספורט ולהתחיל לאכול יותר דברים שלא היתי אוכלת כמו ..ופלה..אחד ליומיים או פסטה לארוחת צהריים..קוסקוס..מילקי דיאט..דברים שפחדתי לגעת הבאם אני יכולהלתהחיל לאכול אותם בכמות עם ספורט ?ולא יעלה מזה?
    אשמח לקבל תשובה או לפחות כיווןן...תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט וספורט

הוספת תגובה

• תפריט וספורט - תגובה

עופר קיס
    26/10/2011

לידור הי
    נשמע שאת מבולבלת לגבי המטרות שלך ואיך להציב אותן. אני מאד ממליץ לך להגיע לתזונאית בקופה או לתזונאי פרטי שמתמחה גם בספורט. כל עוד יש לך בעיית אכילה, הספורט המוגזם עלול לקחת אותך למקומות לא טובים שקשה לצאת מהם אחרי כן. עליך להגיע לתפריט הגיוני ולשם לשלב את הספורט. יתכן ופורום התזונהשלנו יוכל ליעץ לך טוב יותר איך לבצע זאת
    מקווה שעזרתי
    עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו