מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאיתי זיוחנן30/10/2011
דיברתי איתך על אימון כדורגל לילדים בני 13.
אחרי האימון אני עובד איתם 10 דקות על חיזוק שרירי כללי, לדוגמא: תרגיל הגשר הצידי(עבודה על שרירי הליגה) שכיבות סמיכה ועבודה על שרירי הבטן עם התנגדות של כדורי כח וכו'.אני כל הזמן מחכניס להם לראש את חשיבות התזונה לפני ואחרי האימון.
אמרתי לי שהתרגילים האלה טובים ולהוסיף עוד תרגילים כיד הדימיון.
יש לי הרבה מאוד תרגילי כח עם כדורי כח במיוחד לשרירי הבטן ועוד תרגילים לשריר זוקפי הגו.
תוכלל לתת לי טיפים או המלצות איך אני מצליח להגיע למצב שהילדים יתחזקו ויגדלו??(האם אני פועל נכון?)
2.נושא אחר.
אני בן 21 מתאמן בקבוצת כדורגל מקצוענית 4 פעמיים בשבוע וגם מתאמן בחדר הכושר.
אני עובד בשיטה של כח מתפרץ במיוחד לפלג גוף התחתון 6-8 חזרותX4 במשקל בינוני+.
האם באימון כזה של כח מתפרץ תיהיה היפרטרופיה(כמובן שיש חשיבות לתזונה ולמנוחה בן הסטים)?
המלצת לי על תרגיל הסטיף דד ליפט לחיזוק האמסטרינג עכשיו כדי לגוון מעט אני עובד על מכונת כפיפת ברכיים באופן מתפרץ במקום הסטיף דדליפט האם זה בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחנן
ד''ר איתי זיו31/10/2011הערותי...
1. לגבי הילדים חשוב לשפר היכולות באופן ספציפי. אין בעיה עם התרגילים המצוינים אך חשוב לבדוק הנקודות החלשות באופן כלללי של כל הקבוצה ושל הילדים באופן ייחודי.
2. חשוב מאוד לשפר מרכיבים כמו קואורדינציה ושיווי משקל ולאמן הטכניקה בתרגילים השונים. פחות משקל וכן מיומנות. עם הזמן, בגיל ההתבגרות יתווסף המשקל.
3. תרגילי הכוח ניתן להסתפק בכ- 20 דקות בכל פעם. 3 פעמים בשבוע יניבו תוצאות מצוינות!
4. לגבי השאלה השנייה. במידה והמטרה הנה שיפר כוח פונקציונלי הרי שדד ליפט מתאים יותר. ניתן לגוון ובכל מקרה מציע לשלב בין שני התרגילים או לחילופין מדי חודש להחליף לפחות תרגיל אחד ברשימה . להלן מספר תרגילים מצוינים: מכרעים דינמי, מכרעים צידיים, פרונט סקווט, דד ליפט על בוסו, סקווט עם מטו מעבר לראש, החלפת רגליים דינמית תוך כדי התקדמות במכרעים ועוד ועוד.
בהצלחה רבה וכל הכבוד על הרצינות.
איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה איתי
חנן31/10/2011..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)