אני מקווה שתוכלו לענות לי בהקדםם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מקווה שתוכלו לענות לי בהקדםם
    אנונימי
    27/01/2008

אני שוקלת 57 ואני 1.55 ואני בת 16 אני רוצה להרזות כי אני חושבת שאני שמנה יחסית לגילי ומאוד נמוכה מה אני יכולה לעשות?!האם אני ממש שמנה יחסית לגילי??

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהקדם

ישראל פרנקל
    27/01/2008

שלום,

את מעט מלאה אבל לא שום דבר שבעתיו אנחנו צריכיים לבצע דברים דרסטיים. הייתי מציע לך לגשת לתזונאית דרך קופתת החולים לקבל ממננה עצה מקצועית ואוביקטיבית. להתחיל פעילוות גופנית בהיקף של שלוש פעמים בשבוע. שעה אחחת פעילוות אירובית ןעוד כ- 200 דק' של תרגילי חיזוק כללים.
    בטוח שתוך חודשיים תראי ותרגישי שונה לחלוטין.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמנה

עופר קיס
    29/01/2008

עזבי רגע את המשקל והסתכלי על עצמך לבד במראה. האם את רואה רמת שומנים גבוהה או להבדיל גוף מאד שרירי. אם התשובה היא הראשונה, עליך ללכת לתזונאית לקבל תפריט ולהתחיל בפעילות של הליכה מתונה 3-4 פעמים בשבוע בין 20 ל 30 דקות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו